چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

آمریکایی ها دلارهایشان را چگونه خرج می کنند


آمریکایی ها دلارهایشان را چگونه خرج می کنند

شاید بد نباشد بدانیم آمریکایی ها درآمدهای خود را چگونه صرف می کنند مقایسه آنچه برای یانکی ها مهم است با عادت های خودمان جالب توجه باشد

شاید بد نباشد بدانیم آمریکایی‌ها درآمدهای خود را چگونه صرف می‌کنند. مقایسه آنچه برای یانکی‌ها مهم است با عادت‌های خودمان جالب‌توجه باشد. عدد و رقم‌ها می‌گوید خروجی مالی آمریکایی‌ها این گونه است:

● سلامتی:

گویا مردم آمریکا خیلی «جان‌دوست» هستند، چون تقریبا دوبرابر بیش از بقیه مردم دنیا پول بی‌زبان را به مصارف درمانی می‌رسانند. کشورهایی که از کمک هزینه‌های دولتی برای بخش سلامت بهره می‌برند این فرصت را دارند که پولشان را جای دیگری سرمایه‌گذاری کنند. این هم از شانس آمریکایی‌ها!

● حمل و نقل:

هزینه استفاده از وسایل نقیه عمومی در آمریکا نسبت به ژاپن و انگلیس خیلی بیشتر است. این‌طور که به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها بیش از اینکه دوچرخه‌سواری یا پیاده‌روی را دوست داشته باشند عاشق استفاده از ماشین‌هایشان هستند. ,بازار تولید پوشاک در آمریکا آن‌قدر سکه است که تولیدکنندگان دندان طمع را دور انداخته‌اند و محصولاتشان را با سود کمتری می‌فروشند؛ و البته که تجربه ثابت کرده فروش محصولات با سود کم در دراز مدت سوددهی قابل‌توجهی دارد. از آن جا که قیمت‌ها نسبتا پایین است آمریکایی‌ها تنوع بیشتری در خرید کردن دارند سیستم حمل و نقل ریلی مجهز و فاصله کم شهرها از همدیگر باعث می‌شود انگلیسی‌ها و ژاپنی‌ها سالانه مبالغ چشمگیری را صرفه‌جویی کنند. با این حال، سوخت در آمریکا یکی از کالاهای تقریبا ارزان به شمار می‌رود، به خصوص در مقایسه با کشور کانادا. تا جایی که اختلاف قیمت به یک دلار به ازای یک گالن هم می‌رسد.

● غذا:

مواد غذایی به خصوص غلات در آمریکا جزو کالاهای سوبسیددار و در مقایسه با خیلی از کشورها واقعا ارزان است. اما مسئله این‌جاست که خیلی از این غذاهای ارزان الزاما سالم نیستند و همین امر باعث اضافه وزن آمریکایی‌ها شده است. یکی از این خوردنی‌های ارزان و چاق کننده چیپس است که به وفور در دسترس مردمان آمریکا قرار دارد و جایگزین سبزیجات و میوه‌های تازه شده است. فست فودها یکی از بهترین مثال‌هایی هستند که در آن، قیمت فدای کیفیت شده است. خوردن فست فود در رستوران‌های معروف آمریکا مثل مک‌دونالد تا جایی ارزان و به صرفه است که خیلی از آمریکایی‌ها غذای گران خانگی را به غذای ارزان مک دونالد ترجیح می‌دهند.

● مسکن:

آمریکایی‌ها خیلی به داشتن سرپناه‌های شیک و مطمئن علاقه دارند. اینفوگرافیکی که ماه ژوئن در نشریه فایننشال پست چاپ شد، نشان می‌دهد اجاره یک خانه دوخوابه لوکس در نیویورک حدود ۴۵۰۰ دلار است، در حالی که کانادایی‌ها برای چنین خانه‌ای البته در ونکوور فقط ۲۲۰۰ دلار می‌دهند. خانه‌های آمریکا کلا گرانند.

● پوشاک:

آمریکایی‌ها به خاطر این یک مورد مجبور نیستند پول زیادی بپردازند. بازار تولید پوشاک در آمریکا آن‌قدر سکه است که تولیدکنندگان دندان طمع را دور انداخته‌اند و محصولاتشان را با سود کمتری می‌فروشند؛ و البته که تجربه ثابت کرده فروش محصولات با سود کم در دراز مدت سوددهی قابل‌توجهی دارد. از آن جا که قیمت‌ها نسبتا پایین است آمریکایی‌ها تنوع بیشتری در خرید کردن دارند. شاید نحوه دخل و خرج آمریکایی‌ها به این دلیل از الگوی بالا پیروی می‌کند که آن‌ها اینطور آموزش دیده‌اند. چیزهایی که در خیلی کشورها جزو ارزش‌ها و افتخارات محسوب می‌شود در این کشور هزار رنگ تزئینی است و حتی برعکس. بالاخره این هم نوعی سبک زندگی است، البته از نوع آمریکایی