پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
کیک سیب
- مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد، شکر: یک و نیم لیوان، آرد: دو و نیم لیوان، شیر: ۱ لیوان، وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری، روغن مایع: ۱ لیوان سرخالی، بکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری، دارچین: ۲ قاشق چایخوری، سیب ورقه شده: ۲ عدد
- طرز تهیه:
ابتدا فر را روشن میکنیم تا گرم شود. تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بههم میزنیم تا پف کند و سفید شود. بعد آرد، بکینگ پودر و شیر را کم کم اضافه میکنیم و در آخر روغن را میافزائیم. در ته ظرفی که قرار است کیک را در آن طبخ کنیم کاغذ روغنی پهن میکنیم، سیبهای ورقه شده را میچینیم و رویشان را با دارچین میپوشانیم. مایع کیک را آهسته روی سیبها میریزیم. توجه داشته باشید که ظرف کیک باید حدود ۲ سانت خالی بماند تا جای کافی برای پف کردن کیک وجود داشته باشد. ظرف کیک را داخل فر قرار میدهیم و با درجهٔ ۲۰۰ درجهٔ سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه میگذاریم بپزد. در پایان ۴۵ دقیقه اگر خواستیم امتحان کنیم که کیک پخته یا نه، یک خلال دندان یا چوب کبریت داخل کیک فرو میکنیم. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی کیک پخته است در غیر این صورت چند دقیقهٔ دیگر به زمان پخت اضافه میکنیم. فراموش نکنید قبل از اینکه زمان پخت کامل شود در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل روز معلم معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم خلیج فارس حجاب شهید مطهری
تهران هواشناسی سلامت شهرداری تهران سیل پلیس قوه قضاییه آموزش و پرورش بارش باران سازمان هواشناسی قتل دستگیری
بانک مرکزی خودرو ارز قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا دلار سایپا بازار خودرو کارگران تورم
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی فیلم
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین آمریکا چین روسیه حماس نوار غزه عربستان اوکراین نتانیاهو
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه قهوه صبحانه بارداری