دوشنبه, ۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 24 February, 2025
مجله ویستا

سوپ برنج و هویج


سوپ برنج و هویج

● مواد لازم:
▪ پلو پخته و دم کشیده: ۲ لیوان
▪ خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
▪ سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
▪ پیاز: یک عدد
▪ فلفل دلمه‌ای: ۲ تا ۳ تکه کوچک
▪ نمک: به میزان دلخواه
▪ شیر: ۲ لیوان
▪ آب: ۲ لیوان
▪ هویج …

مواد لازم:

پلو پخته و دم کشیده:

۲ لیوان

خامه صبحانه:

۱۰۰ گرم

سینه مرغ:

۳۰۰ گرم

پیاز:

یک عدد

فلفل دلمه‌ای:

۲ تا ۳ تکه کوچک

نمک:

به میزان دلخواه

شیر:

۲ لیوان

آب:

۲ لیوان

هویج پخته و خرد شده:

نصف لیوان

روش تهیه:

ابتدا مرغ را ریز خرد کرده و با پیاز که آن را به چند قسمت تقسیم کرده‌ایم و تکه‌های فلفل دلمه‌ای داخل قابلمه‌ای گود ریخته و با کمی روغن زیتون تفت می‌دهیم. به مرغ نمک و کمی زعفران اضافه می‌کنیم . آب را داخل قابلمه ریخته و می‌گذاریم تا مرغ بپزد. در اواخر پخت مثلا نیم ساعت بعد، پلو را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تمام مواد با هم بجوشند. شیر را وقتی که تمام مواد پختند اضافه کرده و هم می‌زنیم. سپس خامه را اضافه کرده و وقتی گرم شد، سوپ را داخل مخلوط‌کن ریخته و دوباره آن را داخل قابلمه ریخته و در نهایت هویج پخته و خرد شده را نیز به آن اضافه کرده و هنگام سرو گرم می‌کنیم. این سوپ با آب لیمو ترش تازه سرو می‌شود.

مجله شهرزاد

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir