سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
کلوچه پسته
مواد لازم:
پنیر خامه ای:
یک پیمانه
کره با دمای اتاق:
۱۱۳ گرم
آرد:
یک پیمانه
آرد ذرت:
نصف پیمانه
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
پودر فلفل قرمز:
یک هشتم قاشق مرباخوری
پسته خرد شده:
یک سوم پیمانه
پوست لیموترش:
یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
پنیر و کره را با هم مخلوط کنید تا نرم شود. آرد، آردذرت، نمک و فلفل را اضافه کنید. مخلوط آرد، پسته و پوست لیمو را به مخلوط پنیر اضافه کنید و هم بزنید. کلوچه ها را به شکل دلخواه روی سینی حاوی کاغذ روغنی با فاصله بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس سینی را در فر که از قبل روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم شده است به مدت ۸ تا ۱۴ دقیقه قرار دهید تا کمی طلایی شود. توجه داشته باشید کلوچه کمی نرم خواهد بود اما با خنک شدن ترد می شود.
ارزش غذایی هر ۱۲۳ گرم پسته خام
کالری:
۶۸۵
چربی کل:
۵۴.۶۶ گرم
پتاسیم:
۱۲۶۱ میلی گرم
پروتئین:
۲۵.۳۵ گرم
ویتامین سی:
۶.۲ میلی گرم
کلسیم:
۱۳۲ میلی گرم
آهن:
۵.۱۰ میلی گرم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست