سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
پلوی سنتی ترکمنی
مواد لازم برای ٤ نفر:
برنج:
٨٠٠ گرم
روغن:
١٣٠ تا ١٥٠ گرم
گوشت گوساله یا مرغ:
٤٠٠ گرم
پیاز متوسط:
١ عدد
رب گوجه فرنگی:
٣ تا ٤ قاشق غذاخوری
نمک:
به مقدار لازم
طرز تهیه:
تکه های گوشت را در روغن تفت می دهیم تا رنگش مایل به قهوه ای شود. در این مرحله پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و برای این که پیاز نسوزد، شعله گاز را کمتر می کنیم و می گذاریم تا نیم ساعت بپزد سپس رب را اضافه می کنیم و بعد ٢ لیتر آب یا کمتر از آن- بسته به نوع برنج- در دیگ می ریزیم و شعله گاز را بیشتر می کنیم تا آب به جوش آید و سپس حرارت را کم می کنیم.
پختن غذا حدود ٢ ساعت طول می کشد. برنج را داخل قابلمه می ریزیم و به هم می زنیم و نمک آن را اندازه می کنیم شعله را بالا می بریم و بلافاصله پس از به جوش آمدن کم می کنیم. پس از گذشت یک ربع با ته کفگیر روی برنج می زنیم تا مطمئن شویم که هیچ آبی باقی نمانده است. وقتی از پخت کامل برنج مطمئن شدید بگذارید که برنج به مدت ٢٠ دقیقه دم بکشد.
آریا
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست