چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

دسر قیصی


دسر قیصی

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ قیصی: ۲۰۰ گرم
▪ شکر: یک لیوان
▪ آب: یک لیوان
▪ آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
▪ خامه شیرین شده: صد گرم
▪ مغز پسته: یک قاسق غذاخوری
▪ پودر نارگیل: یک قاشق مربا خوری …

مواد لازم برای چهار نفر

قیصی:

۲۰۰ گرم

شکر:

یک لیوان

آب:

یک لیوان

آب لیمو:

یک قاشق غذاخوری

خامه شیرین شده:

صد گرم

مغز پسته:

یک قاسق غذاخوری

پودر نارگیل:

یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه

قیصی ها را خوب شسته و خشک کنید. شکر و آب را بجوشانید تا قوام بیاید، سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید. قیصی ها را در شهد بگذارید تا نرم شوند، سپس آنها را از شهد بیرون آورده و بگذارید تا خنک شود، وسط هر قیصی را یک چاک داده و با خامه داخل آن را پر کرده و داخل هر کدام یک مغز پسته قرار بدهید. سپس آنها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر نارگیل و مغز پسته تزئین کنید

سحرمحرابی

http://www.kadbanooo.blogfa.com/۸۶۰۴.aspx