یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا
سوپ هویج و زنجبیل
مواد لازم برای ۶ نفر
۲ قاشق غذاخوری روغن
۳ فنجان پیاز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری شکر
یک هشتم قاشق چایخوری فلفل
دو قاشق چایخوری زنجبیل
۸ عدد هویج
یک عدد سیبزمینی شیرین
۶ فنجان آب مرغ
یک فنجان خامه کم چرب
طرز تهیه
پیاز خرد شده را درون قابلمهای ریخته و روغن را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله گاز بگذارید سپس شکر، فلفل و زنجبیل را به آن اضافه کنید.
پس از ۱۰ دقیقه هویج و سیب زمینی خرد شده را با آب مرغ به آن اضافه کنید. پس از ۴۰ دقیقه که مواد با هم پخت، نیمی از محتویات درون قابلمه را در غذاساز ریخته و بخوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. این مخلوط را به درون قابلمه برگردانید و خامه را به آن اضافه کنید.
محتویات برای هر نفر
۱۰۵ کالری،۱۰ گرم چربی،۹ میلیگرم کلسترول،۵۲۴ میلیگرم سدیم،۱۳ گرم کربوهیدرات،۷ گرم قند،۲ گرم فیبر،۲ گرم پروتئین، ۱۰ واحد ویتامین ث،۵ واحد کلسیم و۲ واحد آهن
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری انتخابات پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ انتخابات 1403 رئیس جمهور ستاد انتخابات کشور
قتل آلودگی هوا رژیم غذایی تهران شهرداری تهران هواشناسی پلیس راهور سرقت پلیس سلامت سازمان هواشناسی آموزش و پرورش
دولت چهاردهم ریاست جمهوری قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی بورس حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم دلار واردات خودرو
ماه محرم عاشورا سینمای ایران هنرمندان تلویزیون سریال الناز شاکردوست سینما کتاب
کنکور ۱۴۰۳ حافظه
اتحادیه اروپا دونالد ترامپ غزه رژیم صهیونیستی روسیه جنگ غزه انگلیس جو بایدن فلسطین چین حماس ولادیمیر پوتین
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان علیرضا بیرانوند تیم ملی اسپانیا ترکیه لیگ برتر کریستیانو رونالدو خوان کارلوس گاریدو
هوش مصنوعی سامسونگ هواپیما ناسا ایلان ماسک امنیت سایبری آیفون
میگرن