یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

سالاد نودل چینی


سالاد نودل چینی

● مواد لازم
▪ یک لیوان مرغ آبپز خرد شده
▪ یک لیوان جعفری خرد شده
▪ یک لیوان هویج رنده شده
▪ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
▪ ۴/۱ لیوان مایونز
▪ ۴/۱ لیوان خامه
▪ یک بسته نودل (رشته چینی)
● …

مواد لازم

یک لیوان مرغ آبپز خرد شده

یک لیوان جعفری خرد شده

یک لیوان هویج رنده شده

قاشق غذاخوری پیاز خرد شده

۴/۱ لیوان مایونز

۴/۱ لیوان خامه

یک بسته نودل (رشته چینی)

دستورالعمل تهیه

سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم.

در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.

در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم

برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.

http://gourmand.blogfa.com/cat-۱۱.aspx