یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی بادامی هلالی
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
پودر قند یک پیمانه
پودر بادام یک پیمانه
روغن جامد آب کرده یک پیمانه
وانیل ربع قاشق چایخوری
دستور تهیه: پودر بادام را با پودر قند مخلوط کرده و روغن را کم کم اضافه کرده و ورز میدهیم سپس آرد و همچنین وانیل را اضاٿه کرده و مخلوط میکنیم و خوب ورز میدهیم. بعد مواد را داخل یک کیسه نایلون گذاشته و به مدت یک ربع میگذاریم بماند. سپس با وردنه حدود یک سانت آن را پهن میکنیم و با قالب هلالی شکل آن قالب زده و در سینی فر میچینیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۷۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه میگذاریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان اوکراین دولت سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون ایتالیا صدا و سیما دفاع مقدس حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
خواب آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا صاعقه تبلیغات موبایل گوگل
سلامت کبد چرب فشار خون گرما