جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
خواص درمانی انواع فلفل
![خواص درمانی انواع فلفل](/web/imgs/16/22/ewqcw1.jpeg)
انواع مختلف فلفل ها جزو گروه سبزیجات هستند و این دسته از سبزیها از فلفل سبز دلمهای گرفته تا فلفل تند قرمز همگی در یک گروه غذایی جای میگیرند و تقریباً دارای خواص زیادی هستند.
محققان میگویند؛ فلفل ها یکی از منابع غنی از ویتامین ث و کاروتنها هستند ؛ متخصصان از مدتها پیش معتقدند که از فلفل میتوان برای افزایش جریان خون، تحریک سیستم عصبی، افزایش اشتها و رهایی از سوءهاضمه استفاده نمود.
بسیاری از محققان و متخصصان طب سنتی در چین توصیه میکنند که زنان برای کاهش دردهای ناشی از دوره عادت ماهانه میتوانند از فلفل استفاده نمایند.
کاپسیسین مادهای در فلفل است که باعث گرم بودن این گیاه میشود ؛ اگر چه فلفل گیاهی گرم است، اما کاپسیسین موجود در آن باعث کاهش درجه حرارت بدن می شود و برای همین مردم مناطق آب و هوای گرم به زیاد فلفل مصرف می کنند.
کاپسیسین به عنوان فعالترین ماده موجود در فلفل، باعث کاهش میزان کلسترول خون و کاهش شدت سیگنالهای درد در بدن می گردد.
این ماده همچنین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد که سلولهای بدن را از آسیب مولکولهای رادیکال آزاد محافظت می نماید و درعین حال خاصیت ضد باکتریایی نیز دارد.
این ماده سیستم قلبی عروقی را تحریک و سیستم هاضمه را تقویت می کند و باعث کاهش درد مفاصل می شود و برای مثانه به عنوان داروی ضد احتقان و ضد باکتری مفید می باشد.
محققان می گویند، فلفل میزان کلسترول خون را پایین می آورد که این امر باعث کاهش فشارخون نیز میگردد.
مواد موجود در فلفل از انعقاد خون در رگها جلوگیری می نمایند و این خواص فلفل به پیشگیری از بیماریهای قلبی نظیر آرترواسکلروز (سخت شدن رگها) کمک فراوانی می نماید.
اگر چه برخی از انواع فلفل زبان را می سوزانند، اما این گیاه واقعاً مسکن قوی است ؛ این گیاه ابتدا باعث تحریک درد میشود، اما پس از مدتی از شدت علایم درد در بدن می کاهد.
کاپسیسین موجود در فلفل نه تنها درد آرتروز و آرتریت روماتوئید را تسکین میدهد، بلکه هنگام استفاده به شکل موضعی، میزان ورم ناشی از این بیماریها را نیز می کاهد.
مواد موجود در فلفل با تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی در معده و نابودی باکتریهایی که میتوانند عامل عفونت باشند، قدرت هضم را تقویت می نمایند ؛ فلفل به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتری همچنین از بروز اسهال ناشی از عفونت جلوگیری می نماید.
محققان تاکید می کنند؛ این گیاه به عنوان داروی ضد احتقان باعث رقیق و نازک شدن خلط و خارج شدن آن از ریهها می گردد و از آنجا که این گیاه بافت ریه را تقویت می نماید در نتیجه برای بیماران مبتلا به آمفیزم (بیماری اتساع و بزرگ شدن ریه ها) بسیار مفید است.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره سیاست
تهران هواشناسی تجاوز شهرداری تهران اربعین قتل تب دنگی سلامت پلیس فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی
سهام عدالت دولت سیزدهم خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن بازار خودرو قیمت سکه حقوق بازنشستگان دلار تورم
محرم الناز شاکردوست تلویزیون سینما کتاب تئاتر سینمای ایران رسانه ملی تخت جمشید
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
آمریکا فلسطین غزه رژیم صهیونیستی جنگ غزه جو بایدن روسیه دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین فرانسه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو ترکیه لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل نمایشگاه الکامپ دوربین اینستاگرام اپل عیسی زارع پور
خواب دیابت سرطان پارکینسون افسردگی قهوه اضطراب سیب زمینی