چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

کوکوی اسفناج برای دیابتی ها


کوکوی اسفناج برای دیابتی ها

تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود...
● مواد لازم:
▪ روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
▪ …

تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود...

مواد لازم:

روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

تره فرنگی ۲ عدد

اسفناج تازه ۱۷۵ گرم

تخم مرغ ۵ عدد

پیازچه ۴ عدد

سبزی کوکو ۱۵۰ گرم(حدود ۳ مشت)

گردو ۲۰ گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

توجه:

سبزی کوکو شامل گشنیز، جعفری، شوید، تره، پیازچه و کمی نعنا می باشد.

طرز تهیه :

تره فرنگی و اسفناج را خرد می کنیم . پیازچه را نیز ساطوری می کنیم .کمی روغن (حدود ۱ قاشق) را در ماهی تابه می ریزیم تا داغ شود. تره فرنگی های خرد شده را کمی در روغن تفت می دهیم. سپس اسفناج خرد شده را به آن می افزاییم و می گذاریم روی حرارت متوسط ۳ دقیقه بماند تا اینکه کمی نرم شود. تخم مرغ ها را هم زده و اسفناج، تره فرنگی، پیازچه و سبزی کوکو را به آن می افزاییم. سپس نمک، فلفل، گردوی خرد شده را به آن اضافه می کنیم. مواد را در ماهیتابه دارای روغن داغ (روغن حدود ۳ قاشق غذاخوری) می ریزیم. درب ماهیتابه را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بپزد. بعد آن را پشت رو می کنیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.