جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

سوپ تورتیلا


سوپ تورتیلا

● مواد لازم
▪ یک عدد فلفل قرمز تند کوچک،
▪ یک پیمانه چیپس تورتیلا،
▪ نصف پیمانه ذرت پخته شده و یا کنسروشده،
▪ دو عدد بال مرغ بدون پوست،
▪ مقداری تره فرنگی خردشده،
▪ یک قاشق غذاخوری …

مواد لازم

یک عدد فلفل قرمز تند کوچک،

یک پیمانه چیپس تورتیلا،

نصف پیمانه ذرت پخته شده و یا کنسروشده،

دو عدد بال مرغ بدون پوست،

مقداری تره فرنگی خردشده،

یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه،

دو حبه سیر له شده،

نصف قاشق چایخوری گشنیز،

مقداری گوجه فرهنگی خردشده،

نمک و فلفل به میزان لازم.

طرز تهیه

در یک ظرف دو پیمانه و نیم آب را بجوشانید. مرغ، سیر، فلفل قرمز و نیمی از تره فرنگی را به آن اضافه کرده با نمک و فلفل مزه دار کنید در ظرف را بگذارید. شعله گاز را کم کنید تا به ملایمت و آرامی بپزد. پس از پخته و خنک شدن، مرغ را ریز ریز کنید گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید تا حدود سه دقیقه بپزد حال آب لیمو و نیمی از چیپس را اضافه کنید تا مخلوط شوند. اگر می خواهید سوپ رقیق تری داشته باشید از ابتدا آب بیشتری استفاده کنید. سوپ را می توانید با تره فرنگی و چیپس تزئین کنید.