جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

مقررات بهداشتی غذاخوری‌ها و بوفه‌ها (بهداشت فردی)


کلیه کارگران موظف هستند کارت بهداشت معتبر در محل کار خود داشته باشند.
سرپرستان موظف هستند که قبل از استخدام اشخاص کارت بهداشت آنان را مطالبه و در محل کار نگهداری نمایند.
کارگران …

کلیه کارگران موظف هستند کارت بهداشت معتبر در محل کار خود داشته باشند.

سرپرستان موظف هستند که قبل از استخدام اشخاص کارت بهداشت آنان را مطالبه و در محل کار نگهداری نمایند.

کارگران موظف هستند اصول بهداشت فردی را کاملا" رعایت نموده و به دستورهائی که توسط کارشناس بهداشت داده می‌شود عمل نمایند.

کارگران رستوران باید ملبس به کلاه، دستکش، روپوش وکفش مناسب و کاملا" تمیز و بهداشتی باشند.

متصدیان موظف هستند جایگاه مناسبی جهت قراردادن لباس کارگران خود تهیه نمایند.

هر کارگر موظف به داشتن صابون و حوله تمیز اختصاصی می‌باشد.

کارگرانی که به نحوی از انحاء با طبخ و توزیع مواد غذائی سر و کار دارند در حین کار حق دریافت بهای کالای فروخته شده را شخصا" از دانشجو نخواهند داشت.

برای کارگران می‌بایست حمام، دستشوئی، توالت مجزا و مناسب از نظر کیفی و کمی وجود داشته باشد.