جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

تا حالا خورش ماهی حلوا خورده‌اید؟


تا حالا خورش ماهی حلوا خورده‌اید؟

تا حالا خورش ماهی حلوا خورده‌اید؟ جنوبی‌ها به دلیل علاقه زیادی که به ماهی دارند، دیگر می‌دانند ماهی فقط برای سرخ کردن و قلیه ماهی نیست.

تا حالا خورش ماهی حلوا خورده‌اید؟ جنوبی‌ها به دلیل علاقه زیادی که به ماهی دارند، دیگر می‌دانند ماهی فقط برای سرخ کردن و قلیه ماهی نیست. برای همین کلی غذا دارند که ماهی مواد اصلی آن به شمار می رود، حتی با ماهی قورمه‌سبزی و قیمه هم درست می‌کنند. خورش ماهی هم یکی از آنهاست. خورشی که با ماهی حلوا و یک سبزی محلی درست می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ عدد ماهی حلوا

۱ پیمانه سبزی محلی شوشتر یا گشنیز و جعفری

۱ پیمانه پوره گوجه‌فرنگی

۱ عدد پیاز

۱ ق م فلفل قرمز

۴ حبه سیر

به میزان لازم نمک و زردچوبه

طرز تهیه:

۱. ماهی را به‌اندازه مکعب‌های سه سانتی برش بدهید.

۲. حالا ماهی را با پیاز نگینی شده و سیر رنده شده مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.

۳. در تابه‌ای پوره گوجه‌فرنگی را بریزید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.

۴. حالا ماهی را به مخلوط سبزی اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم خوب بپزد.

۵. نمک ، فلفل و زردچوبه را هم بریزید. این خورش آب کمی دارد و با برنج سفید و زیره سرو می‌شود.