شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

کیک شکلات سفید


کیک شکلات سفید

● مواد لازم:
▪ کره نرم: ۵۰گرم
▪ شکر: ۵۰گرم
▪ وانیل: کمی
▪ تخم مرغ: ۲عدد
▪ شکلات سفید خرد شده: ۲۰۰گرم
▪ گردو خرد شده: ۱۰۰گرم
▪ آرد: ۱۰۰گرم
▪ پکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک هشتم قاشق …

مواد لازم:

کره نرم:

۵۰گرم

شکر:

۵۰گرم

وانیل:

کمی

تخم مرغ:

۲عدد

شکلات سفید خرد شده:

۲۰۰گرم

گردو خرد شده:

۱۰۰گرم

آرد:

۱۰۰گرم

پکینگ پودر:

یک قاشق مرباخوری

نمک:

یک هشتم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۶۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

قالب ۱۶سانتی متری مکعب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، پکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کنار بگذارید.

کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا نرم و یک دست شود.

تخم مرغ ها را تک تک اضافه کنید و هر بار بزنید.

آرد، شکلات و سپس گردو را به مواد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و در قالب بریزید.

قالب را به مدت ۳۵-۳۰ دقیقه در فر قرار دهید.

پس از پخت و خنک شدن کیک، آن را با شکلات آب شده و گردو تزئین کنید.

ارزش غذایی هر ۱۲۵گرم گردو

کالری: ۳۲۳۶

پروتئین: ۱.۳۰گرم

کربوهیدرات: ۱۲.۴گرم