دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
تبّوله، سالاد لبنانی
این سالاد خوشمزه لبنانی برای کسانی که طبق عادت غذای کمی می خورند، پیشنهاد خوبی است. البته درنظر داشته باشید که سبزیجات خام بعد از چند ساعت غذا نخوردن ممکن است معدههای حساس را اذیت کند، پس حتما نوشیدنی قبل از ناهار یا شام فراموش نشود.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر
کاهوی کوچک: یک عدد، رشته رشته
گوجه فرنگی متوسط: ۳عدد، نگینی
بلغور جو: یک پیمانه
جعفری ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری: ۳ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۴-۵ عدد، حلقهحلقه
آبلیمو ترش: یکچهارم پیمانه
روغن زیتون: یکچهارم پیمانه
نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. بلغور را ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم و قابل خوردن شود در آبجوش خیس کنید اما آن را روی شعله نگذارید، سپس آن را آبکش کنید.
۲. کاهوی خردشده را کف یک ظرف بریزید و مخلوط گوجهفرنگی، پیازچه و سبزیجات را روی آن پخش کنید. بلغور را وسط سالاد به شکل کله قندی ریخته و مخلوط روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را روی آن بریزید و سرو کنید.
نکات آشپزی:
۱. تبّوله را معمولا با کاهو پیچ تهیه میکنند.
۲. نوعی بلغور نیمکوب در بازار وجود دارد که برای این سالاد مناسبتر است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست