جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

اسفناج، هویج و زردآلو از اختلال ذهن پیشگیری می کند


اسفناج، هویج و زردآلو از اختلال ذهن پیشگیری می کند

محققان در مطالعات خود ارتباط بین میزان پایین ویتامین C و بتاکاروتن و بروز اختلال ذهنی را کشف کردند. به نقل از سایت «MSN» مصرف میوه و صیفی جات غنی از آنتی اکسیدان مانند اسفناج، هویج …

محققان در مطالعات خود ارتباط بین میزان پایین ویتامین C و بتاکاروتن و بروز اختلال ذهنی را کشف کردند. به نقل از سایت «MSN» مصرف میوه و صیفی جات غنی از آنتی اکسیدان مانند اسفناج، هویج و زردآلو از بروز اختلال ذهن پیشگیری می کند.

محققان آلمانی با انجام آزمایش های مختلف وضعیت جسمی ۷۴فرد مبتلا به آلزایمر و ۱۵۸ فرد سالم را بررسی و نتایج آن را مقایسه کردند.نتیجه این آزمایش ها نشان داد، تراکم آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین C و بتاکاروتن در مبتلایان به اختلال ذهنی نسبت به افراد سالم کمتر بوده است. اما در میزان آنتی اکسیدان های دیگر مانند ویتامین E و لیکوپن در بین دو گروه تفاوتی دیده نشد.