چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سینه مرغ سوخاری تراوا
تراوا همان داستان اسب چوبی است که باعث فتح جزیره تروژان یا تراوا توسط جنگجویان یونانی شد. این اصطلاح در آشپزی قدیم یعنی سینه پر شده از صمغهای مختلف و سحرانگیز که باعث خرسند شدن قلبهای علاقهمندان به این نوع غذاهاست میشود.
مواد لازم :
سینه مرغ: یک عدد
تخممرغ: یک عدد
شیر: نصف پیمانه
آرد سفید: یک پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
ادویه: یک قاشق چایخوری
قارچ پختهشده: دو قاشق غذاخوری
پنیر گودا: ۲۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی: یک قاشق غذاخوری
اسفناج پخته شده: یک قاشق غذاخوری
ژامبون: یک ورق
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه :
سینه مرغ را کوبیده و کمی نمک و فلفل به آن میزنیم. سپس یک ورق ژامبون را روی آن میگذاریم و بقیه مواد را روی آن قرار میدهیم. آنگاه مرغ را به آرامی پیچیده و به آرد سفید و پس از آن به مخلوط تخممرغ و شیر آغشته میکنیم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاری میغلتانیم سپس در روغنی که از قبل داغ کردهایم قرار میدهیم تا به مدت ده دقیقه بپزد.
در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در این لحظه غذا آماده است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست