چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه بوریتوی لوبیا
مواد لازم بوریتوی لوبیا
برنج ¾پیمانه
لوبیا چیتی پخته و آبکشی شده 450 گرم
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 4 حبه
فلفل هالاپینو 1 عدد
پودر زیره سبز ½ قاشق چای خوری
نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
دانه ذرت پخته شده 300 گرم
پیازچه 6 ساقه
ترتیلا با قطر 25 سانتی متر 8 عدد
پنیر پیتزا 250 گرم (2 پیمانه)
سس سالسا در صورت تمایل
خامه ترش در صورت تمایل
طرز تهیه بوریتوی لوبیا
پیاز، سیر و پیازچه را خرد کنید. سپس دانه های داخل فلفل هالاپینو را خارج و آن را نیز خرد نمایید.
برنج را به روش پخت چلوی سریع بپزید و کناری بگذارید. در همین فاصله، روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم نمایید. سیر، پیاز، پودر زیره و فلفل هالاپینو خرد شده را در آن به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، تفت دهید. سپس مقداری نمک و فلفل به آن اضافه نمایید. در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه آن را با مخلوط سیر و پیاز تفت دهید.
لوبیا را به همراه ½ 1 پیمانه آب، به مخلوط بالا بیافزایید و آن ها را به جوش آورید. سپس شعله را کم کنید و اجازه دهید تا مخلوط لوبیا به مدت 10 تا 12 دقیقه حرارت ببیند تا غلیظ شود.
دانه های ذرت پخته را اضافه کنید و پس از 2 تا 3 دقیقه پیازچه های خردشده را اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
نان های ترتیلا را گرم کنید. داخل ماکروفر روی آن را بپوشانید؛ یا اینکه در فویل آلومینیومی پیچیده داخل فر گرم کنید یا اینکه در یک تابه که روی حرارت متوسط اجاق است به مدت 30 ثانیه گرم کنید.
دو طرف نانهای گرم شده را باز کنید و داخل آن را با برنج، مخلوط لوبیا و پنیر پیتزا پر کنید.
برای پیچیدن ترتیلا، در یک سمت آن ¼ پیمانه برنج، ¾ پیمانه مخلوط لوبیا، ¼ پیمانه پنیر پیتزا قرار دهید. دو طرف ترتیلا را به سمت داخل تا بزنید و از سمت پر شده ترتیلا شروع به پیچیدن آن نمایید. سپس آن ها را به صورتی که سمت درزدارشان رو به پایین باشد، در ظرفی بچینید.
غذا را به همراه خامه ترش و سس سالسا، فوری سرو نمایید.
بوریتوی لوبیا جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بوریتوی لوبیا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست