شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

کیک چیپس شکلاتی و پسته


کیک چیپس شکلاتی و پسته

● مواد لازم:
▪ چیپس شکلاتی نیمه شیرین: یک پیمانه
▪ وانیل: کمی
▪ مغز پسته بدون نمک: سه چهارم پیمانه
▪ آرد: یک و نیم پیمانه
▪ کره نرم: ۶ قاشق غذاخوری
▪ نمک: نصف قاشق مرباخوری
▪ شکر: یک پیمانه
▪ …

مواد لازم:

چیپس شکلاتی نیمه شیرین:

یک پیمانه

وانیل:

کمی

مغز پسته بدون نمک:

سه چهارم پیمانه

آرد:

یک و نیم پیمانه

کره نرم:

۶ قاشق غذاخوری

نمک:

نصف قاشق مرباخوری

شکر:

یک پیمانه

جوش شیرین:

یک چهارم قاشق مرباخوری

شیر:

یک چهارم پیمانه

تخم مرغ:

۳ عدد درشت

زرده تخم مرغ:

۲ عدد درشت

آب لیموی تازه:

۲ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. قالب را کمی چرب کنید؛ سپس مقداری آرد روی آن بپاشید و آرد اضافه را نیز از قالب خالی کنید. چیپس ها و پسته را آسیاب کنید. کره و شکر را با همزن برقی و روی سرعت کم بزنید تا سبک و نرم شود. در حالی که همزن روشن است، کم کم تخم مرغ، زرده و وانیل را هم بزنید. در کاسه ای، آرد کیک، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. جداگانه، شیرو آب لیمو را با هم مخلوط کنید. در این مرحله در حالی که همزن روی دور کم است، یک سوم مخلوط آرد و نیمی از مخلوط شیر را با هم بزنید. سپس یک سوم دیگر آرد را اضافه کنید و سپس بقیه شیر را بیفزایید. همزن را خاموش کنید و با استفاده از لیسک بقیه آرد و مخلوط پسته را به آرامی به مواد اضافه کنید و در قالب آماده بریزید. کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید.

ارزش غذایی ۱۲۳ گرم(یک پیمانه پسته)

کالری:

۷۰۲

پروتئین:

۲۶ گرم

کربوهیدرات:

۳۴ گرم

فیبر ۱۲.۷گرم

چربی۵۷ گرم

آهن ۵.۲ میلی گرم