دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
تارت پنیر زنجبیلی و پرتقال
تعداد: ۱۲ نفر
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
زمان سرد شدن: ۹.۵ ساعت
زمان پخت: ۴۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۲ ساعت
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
زمان سرد شدن: ۸ ساعت
• مواد لازم
۱.۵ پیمانه آرد کامل
یک قاشق غذاخوری زنجبیل (پخته شده در آبقند و پوشیده شده از شکر)
دو قاشق چایخوری شکر
¾ قاشق چایخوری نمک
نصف پیمانه کره
۲ تا ۴ قاشق غذاخوری آب یخ
۲۲۵ گرم پنیر خامهای نرم شده
¼ پیمانه شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
دو عدد تخممرغ
یک قاشق غذاخوری شیر
¼ قاشق چایخوری نمک
¼ پیمانه مارمالاد پرتقال
تکههای پرتقال (اختیاری)
تکههای کامکوات (اختیاری)
• طرز تهیه
۱. برای تهیه نان تارت، آرد، زنجبیل، دو قاشق چایخوری شکر و ¾ قاشق چایخوری نمک را در غذاساز با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خرد شوند.
۲. حدود ۱۵ ثانیه خمیر را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند اما همچنان مانند خرده نان باشد.
۳. مخلوط آرد را به صورت گرد شکل دهید تا همه مواد به هم بچسبند. روی خمیر کیسه پلاستیکی بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۴. با دست خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید. خمیر را به شکل یک دایره با قطر ۳۳ سانتیمتری باز کنید. سپس آن را داخل قالب کمربندی قرار دهید تا دیواره ها را نیز پوشش دهد.
۵. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر شیرینی را با دولایه فویل ضخیم بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. فویل را بردارید و ۱۵ دقیقه دیگر حرارت دهید تا طلایی شود. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. دمای فر را با ۳۷۵ درجه فارنهایت افزایش دهید.
۶. برای مواد میانی، در یک کاسه متوسط پنیر خامهای، ¼ پیمانه شکر و وانیل را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با همزن برقی و سرعت بالا هم بزنید تا نرم و لطیف شوند. پنیر ریکوتا، تخممرغها، شیر و ¼ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و هم بزنید.
۷. مواد میانی را داخل خمیر آماده شده بریزید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا لبه های آن پف کنند و مرکز مواد سفت شود. سپس آن را دو ساعت روی توری قرار دهید تا خنک شود. روی آن را بپوشانید و ۸ ساعت نیز در یخچال قرار دهید تا مواد میانی کاملا سفت شود.
۸. با چاقوی ظریف و بسیار تیز، خمیر اطراف قالب را از آن جدا کنید. کمربند قالب را باز کنید تا تارت به طور سالم از قالب خارج شود. پیش از سرو، ¼ پیمانه مارمالاد روی آن بریزید و در صورت تمایل با تکه های پرتقال یا کامکوات تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست