جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
مصرف هفتگی ماهی خطر سرطان را کاهش می دهد
نتایج بررسی های جدید نشان می دهد، مصرف ماهی به ویژه سالمون هفته ای ۲بار، از بدن در برابر سرطان پوست محافظت می کند. اسیدهای چرب امگا۳ موجود در ماهی چرب از جمله ساردین و قزل آلا، سلول های بدخیم تومورهای پوست را از بین می برد در حالی که سلول های سالم دست نخورده باقی می ماند. به نقل از سایت «MSN»، این آزمایش نشان می دهد، اسیدهای چرب امگا۳ مرگ سلول را متوقف می کند. بنابراین محققان مصرف ماهی چرب را حداقل ۲بار در هفته توصیه می کنند. هر یک پرس ماهی باید معادل ۱۴۰گرم باشد. اسیدچرب تک اشباع نشده امگا۳ به میزان زیاد در بدن تولید نمی شود، بنابراین باید از طریق مصرف مواد غذایی تأمین شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست