یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین


مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین

به منظور تعیین مقدار هیستامین, در ماهی تن و ساردین تعداد ۱۰۰ نمونه کنسرو ماهی که ۸۰ نمونه تن و ۲۰ نمونه کیلکا مربوط به ۸ کارخانه تولید کننده بود مورد آزمایش قرار گرفتند

به منظور تعیین مقدار هیستامین، در ماهی تن و ساردین تعداد ۱۰۰ نمونه کنسرو ماهی که ۸۰ نمونه تن و ۲۰ نمونه کیلکا مربوط به ۸ کارخانه تولید کننده بود مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج حاصله نشان داد که میانگین میزان هیستامین در نمونه های کنسرو تن بین ۱۰ تا ۱۷۸ میلی گرم در کیلوگرم بوده و این مقدار در مورد نمونه های کنسرو کیلکا بین ۵ تا ۴۷ میلی گرم در کیلوگرم بوده است. تمام مقادیر بدست آمده برای کنسروهای کیلکا زیر حد مجاز پذیرفته شده به وسیله کشورهای اتحادیه اروپا بوده و این در حالی است که در مورد نمونه های کنسرو تن ۴۱.۲۵ درصد نمونه های مورد مطالعه حاوی هیستامین به میزان بالاتر از حد مجاز پذیرفته شده می باشند.

عنوان فایل
مطالعه میزان هیستامین در کنسروهای ماهی تن و ساردین application/pdf
motaleye mizan histamin dar mahi.pdf
833 KB
دانلود

ابوالفضل کامکار

هدایت حسینی

گیتی ابوحسین