سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
سالاد ذرت شیرین
تعداد: ۸ نفر
زمان تهیه: ۳۵ دقیقه
• مواد لازم
نصف پیمانه سرکه سیب
¼ پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
۴ خوشه بلال
نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده به اندازه ذرت ها (به مدت ۲۰ دقیقه در آب یخ بخیسانید و سپس آن را کاملا خشک کنید)
نصف پیمانه خیار، با پوست به اندازه پیازها خرد کنید
نصف پیمانه فلفل شیرین نارنجی یا قرمز
۳ قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
یک قاشق غذاخوری برگ های ریحان
یک قاشق غذاخوری فلفل تند خرد شده
نصف قاشق چایخوری نمک دریایی
• طرز تهیه
۱. برای تهیه سس، در یک کاسه شیشه ای، سرکه، شکر، یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۲. برای تهیه خود سالاد، دانه های بلال را جدا کنید. در یک کاسه بزرگ همه مواد به غیر از نمک دریایی را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳. برای سرو، سالاد را در ظرف موردنظر بریزید. روی آن نصف قاشق چایخوری نمک دریایی بریزید. سس را اضافه کنید. سالاد را سریع میل کنید زیرا خیار و گوجه فرنگی سریع آب می اندازند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست