سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

دسر سیب و خامه | طرز تهیه دسر سیب و خامه


مواد  لازم برای دسر سیب و خامه
 
کیک اسفنجی4 تخم مرغی:یک عدد
کمپوت سیب:یک عدد
خامه فرم گرفته:350 گرم
 

دسر سیب و خامه | طرز تهیه دسر سیب و خامه
 
طرز تهیه دسر سیب و خامه
 
کیک اسفنجی را به اندازه دلخواه برش داده و بین لیوان ها تقسیم کنید. 
 
سپس به وسیله قلم مو روی کیک های اسفنجی را با آب کمپوت مرطوب کنید و کمپوت سیب را روی کیک قرار دهید. 
 
در ادامه مقداری خامه داخل لیوان ها ریخته و مجددا این عمل را تکرار کنید یعنی کیک اسفنجی، خامه و سیب و دوباره خامه فرم گرفته را داخل لیوان ها پر کنید.
 
با برگ های تازه نعنا تزئین کنید.
 
 

دسر سیب و خامه | طرز تهیه دسر سیب و خامه
نکات تکمیلی در مورد دسر سیب و خامه

دسر سیب و خامه جزو دسرهای مدرن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
دسر سیب و خامه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

دسر سیب و خامه ، طرز تهیه دسر سیب و خامه