جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
آبگوشت کله پاچه
مواد لازم
کله و پاچه گوسفند: ۱ دست
جعفری: ۵۰ گرم
نخود: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
آبلیمو: به اندازه لازم
فلفل و نمک: به اندازه لازم
طرز تهیه
نخود را قبلا خیس کرده، پیاز و سیب زمینی را خرد کنید، کله، پاچه، سیب زمینی، پیاز، نخود، آب، فلفل و نمک را با هم روی حرارت ملایم قرار دهید.
بعد از اینکه کله و پاچه پخته شد و آبش کم شد، آبگوشت آماده است و برای تزیین می توانید جعفری و برای چاشنی و خوشمزه تر کردن آن از آبلیمو استفاده نمایید. و می توانید آب آن را جداگانه در ظرفی بکشید و گوشت را نیز جدا گانه بکشید. این آبگوشت برای صبحانه و با نان سنگک بسیار مناسب و لذیذ می باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست