شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

پاستا آتش و یخ


پاستا آتش و یخ

در یک کاسه بزرگ ریحان، سه عدد گوجه ریز شده، سیر، زیتون، روغن زیتون، نمک، فلفل، پیازچه، مقداری گوجه خشک شده و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و برای چند ساعت …

در یک کاسه بزرگ ریحان، سه عدد گوجه ریز شده، سیر، زیتون، روغن زیتون، نمک، فلفل، پیازچه، مقداری گوجه خشک شده و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. دو ساعت قبل از سرو کردن غذا ظرف را از یخچال خارج کنید تا مواد به دمای اتاق برسند.

در یک قابلمه بزرگ آب جوش که در آن نمک ریخته‌اید، پاستا را مانند همیشه بپزید و سپس آن را آب بکشید. سسی که به دمای اتاق رسیده است را با پاستای پخته‌شده مخلوط کنید. در صورت تمایل غذا را با پنیر رنده‌شده تزیین کنید.