شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
پاستا آتش و یخ

در یک کاسه بزرگ ریحان، سه عدد گوجه ریز شده، سیر، زیتون، روغن زیتون، نمک، فلفل، پیازچه، مقداری گوجه خشک شده و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. دو ساعت قبل از سرو کردن غذا ظرف را از یخچال خارج کنید تا مواد به دمای اتاق برسند.
در یک قابلمه بزرگ آب جوش که در آن نمک ریختهاید، پاستا را مانند همیشه بپزید و سپس آن را آب بکشید. سسی که به دمای اتاق رسیده است را با پاستای پختهشده مخلوط کنید. در صورت تمایل غذا را با پنیر رندهشده تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست