چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

قدرتمندترین زنان عرصه رسانه در سال ۲۰۱۲


قدرتمندترین زنان عرصه رسانه در سال ۲۰۱۲

«فوربس» فهرستی از ۱۵ زن تاثیرگذار عرصه رسانه منتشر کرده است زن هایی که نام آنها را کم و بیش شنیده ایم این ۱۵ زن فرمان گفت و گوهای جهانی را در دست دارند و خبرهای مهمی را به گوشمان رسانده اند

همیشه از رسانه‌ها و قدرت رسانه‌ها حرف‌های زیادی گفته شده است. با این حال نباید از یاد برد که آنچه به رسانه‌ها قدرت می‌دهد اشخاصی هستند که سکان هدایت و راهبری آنها را به عهده می‌گیرند. بسیاری از افرادی که در رسانه‌ها چهره می‌شوند چنان قدرتی می‌گیرند که در اتفاق‌های تاثیرگذار کشورشان – مثلا انتخابات ریاست‌جمهوری- نقش موثری ایفا می‌کنند.

«فوربس» فهرستی از ۱۵ زن تاثیرگذار عرصه رسانه منتشر کرده است؛ زن‌هایی که نام آنها را کم و بیش شنیده‌ایم. این ۱۵ زن فرمان گفت‌و‌گوهای جهانی را در دست دارند و خبرهای مهمی را به گوشمان رسانده‌اند که گاهی تاثیرهای انکارناپذیری روی زندگی ما داشته‌اند. در این مطلب با ۱۲نفر از این زنان قدرتمند آشنا می‌شویم. لورا لانگ، گرتا فان سوسترن و مارجوری اسکاردینو؛ سه زن از دیگر زنان این فهرست هستند .

● جیل آبرامسون

نخستین زنی که سردبیری «نیویورک تایمز» را به دست آورد، مدیریت راه‌اندازی نسخه اینترنتی این نشریه ۱۶۱ ساله را برعهده گرفت. حالا NYTimes.com بیش از نیم میلیون مشترک پولی دارد و هر ماه بالغ بر ۴۰ میلیون بیننده از سراسر دنیا از این سایت دیدن می‌کنند.

● اپرا وینفری

اپرا وینفری شاید سرشناس‌ترین چهره این فهرست باشد. ملکه رسانه‌ها حضور خود را روی امواج کانال ۲۴ ساعته PROPRE همچنان حفظ کرده و با طرفدارانش از راه وب سایت، مجله، برنامه‌های رادیویی و شبکه‌های اجتماعی در تماس است.

● آن سووینی

جانشین رئیس شبکه تلویزیونی دیزنی و رئیس گروه Disney-ABC Television هدایت بیش از ۱۰۰ شبکه را برعهده دارد. آمارها نشان می‌دهند که مجموع بینندگان این شبکه‌ها به ۶۰ میلیون نفر می‌رسد که از ۱۶۹کشور به دیدن آنها می‌نشینند.

● دایان ساویر

ساویر با تبدیل‌شدن به یکی از شناخته‌شده‌ترین و باثبات‌ترین افراد دنیای خبر، برای زنان ژورنالیست نقش یک پیشگام را دارد. او نخستین مهمان زن برنامه «۶۰ دقیقه» مایک والاس بود و هرروز بیش از ۷میلیون‌نفر را تحت‌تاثیر خبرهای خود در ABC قرار می‌دهد.

● سو نایجل

«اتاق خبر» برنامه‌ای است که سو نایجل شهرت خود را مدیون آن است. با این حال نایجل وقت خود را صرف سریال‌‌سازی نیز می‌کند. رسانه‌های خبری از صرف بودجه‌های هنگفتی بالغ بر ۱۰۰ میلیون دلار برای این سریال‌ها خبر داده‌اند. یکی از سریال‌هایی که او در تولید آن نقش داشته و به موفقیت‌های جهانی هم رسیده «بازی شاهان» است.

● کریستین امانپور

اگرچه امانپور را مرکز ثقل اخبار خارجی شبکه ABC و تهیه‌کننده گفت وگوهای شبانه «امانپور» در شبکه سی‌ان‌ان می‌دانند اما نمی‌توان گزارش‌های او را از کشورهای حساسی همچون افغانستان، عراق، پاکستان و رواندا و مصاحبه با تقریبا تمامی سران کشورهای دنیا – از جمله معمر قذافی و حسنی مبارک در زمان بیداری اسلامی - از یاد برد.

● بونی هامر

رئیس شبکه کابلی و استودیوهای NBCUniversal قدرتمندترین مدیر تلویزیونی شناخته می‌شود. او توانسته است USA Network را طی شش سال گذشته در رده نخست نگه داشته و شبکه SyFy را بین پنج شبکه برتر کابلی قرار دهد. اکنون او وقت خود را صرف ارتقای یک شبکه سرگرمی‌کرده است.

● تینا براون

او از دبیران مجله قدیمی نیوزویک و همچنین The Daily Beast است. تینا براون که به‌عنوان یکی از بزرگترین طرفداران حقوق زنان شناخته می‌شود، هرساله گردهمایی‌ای تشکیل می‌دهد. نکته قابل توجه در این همایش این است که او به مصاحبه با یکی از زنان مشهور دنیا همچون «آنجلینا جولی»، «شریل ساندبرگ» و «کریستین لاگار» می‌پردازد.

● آریانا هافینگتون

«هافینگتون پست» را حتما همه می‌شناسید. هافینگتون پست که در ابتدای سال۲۰۱۱ به AOL فروخته شد، نخستین جایزه پولیتزر را برای آریانا به ارمغان آورد. گزارش‌های او باعث شده است که دیدی تازه نسبت به عرصه خبر و خبررسانی پدید آید.

● میندی‌گروسمن

او مدیر عامل شرکت HSN است. با این حال او علایق دیگری هم دارد. علاوه بر مدیریت شرکت یاد شده، گروسمن در دنیای موسیقی نیز فعالیت دارد و کنسرت‌های معروفی را مدیریت کرده است. فعالیت‌های او باعث شده است که درآمد سالانه‌اش به ۳.۲ میلیارد دلار برسد.

● آنا وینتوور

او را قدرتمندترین زن در دنیای رسانه‌های مد می‌دانند. آنا وینتوور از سال ۱۹۸۸ در نشریه Vogue حضوری فعال داشته است. نسخه کاغذی این نشریه ۱۱.۴ میلیون نفر خواننده دارد و ۱.۲ میلیون نفر نیز از سایت این ماهنامه دیدن می‌کنند.