پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
کیک میوهای
مواد لازم
کره:
۱۲۵ گرم
وانیل:
یکچهارم قاشق چایخوری
شکر:
یکدوم پیمانه
تخممرغ:
۳ عدد
آرد:
۲۳۵ گرم
بیکینگپودر:
۲ قاشق چایخوری
شیر:
یکدوم پیمانه
خامه فرم گرفته:
به میزان لازم
میوههای دلخواه:
به میزان لازم
روش تهیه:
قالب مخصوص کیک را چرب کرده و کاغذ روغنی در آن پهن کنید.
کره، شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید؛ تخممرغها را دانهدانه اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید.
آرد را با بیکینگپودر مخلوط و همراه شیر به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید؛ از مواد آماده شده داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
پس از خنک شدن کیک را از عرض به ۲ قسمت تقسیم کرده و روی لایه اول خامه بمالید؛ لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و روی کیک را نیز خامه مالیده و به وسیله میوههای دلخواه تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست