یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کیک میوه‌ای


کیک میوه‌ای

● مواد لازم
▪ کره: ۱۲۵ گرم
▪ وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
▪ شکر: یک‌دوم پیمانه
▪ تخم‌مرغ: ۳ عدد
▪ آرد: ۲۳۵ گرم
▪ بیکینگ‌پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
▪ شیر: یک‌دوم پیمانه
▪ خامه فرم گرفته: …

مواد لازم

کره:

۱۲۵ گرم

وانیل:

یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

شکر:

یک‌دوم پیمانه

تخم‌مرغ:

۳ عدد

آرد:

۲۳۵ گرم

بیکینگ‌پودر:

۲ قاشق چای‌خوری

شیر:

یک‌دوم پیمانه

خامه فرم گرفته:

به میزان لازم

میوه‌های دلخواه:

به میزان لازم

روش تهیه:

قالب مخصوص کیک را چرب کرده و کاغذ روغنی در آن پهن کنید.

کره، شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید؛ تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و بعد از هر بار اضافه کردن خوب بزنید.

آرد را با بیکینگ‌پودر مخلوط و همراه شیر به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید؛ از مواد آماده شده داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

پس از خنک شدن کیک را از عرض به ۲ قسمت تقسیم کرده و روی لایه اول خامه بمالید؛ لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و روی کیک را نیز خامه مالیده و به وسیله میوه‌های دلخواه تزئین کنید.