چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

آموزش شمع چلوكباب و نوشابه


آموزش شمع چلوكباب و نوشابه

وسایل لازم:
- پارافن قالبی
- رنگ روغنی مشكی
- فتیله
- سیرخردكن
- رنگ قرمز، قهوه ای مخصوص شمع
مراحل انجام كار:
۱- پارافین مذاب را (سفید رنگ) آن قدر هم بزنید تا سفت شود. سپس به وسیله سیرخردكن …

وسایل لازم:

- پارافن قالبی

- رنگ روغنی مشكی

- فتیله

- سیرخردكن

- رنگ قرمز، قهوه ای مخصوص شمع

مراحل انجام كار:

۱- پارافین مذاب را (سفید رنگ) آن قدر هم بزنید تا سفت شود. سپس به وسیله سیرخردكن آن را به صورت رشته رشته درآورده داخل آب سرد بریزید.

۲- پارافین قهوه ای رنگ را آن قدر هم بزنید تا به شكل گوشت چرخ كرده درآید، كف ظرف را با افشانه سیلیكون بپوشانید و پارافین را در ظرف به شكل كباب درآورده و بگذارید سرد شود.

۳- پارافین قرمز رنگ را آن قدر هم بزنید تا سفت شود. سپس تكه ای از پارافین را برداشته ، در كف دست به شكل گلوله درآورده و داخل آب سرد قرار دهید.

۴- برنج را در بشقاب ریخته، كباب و گوجه را روی آن قرار دهید و فتیله گذاری كنید.( در صورت تمایل، روی برنج، كمی سماق بپاشید)

۵- به وسیله رنگ روغنی مشكی، روی كباب و گوجه فرنگی را سایه بزنید.

نكته:

برای زعفرانی كردن برنج، پارافین زرد رنگ را به صورت رشته رشته درآورید.

طریقه ساخت شمع نوشابه

وسایل لازم:

- نوشابه

- پارافین مایع

- فتیله

- طلق

مراحل انجام كار:

۱- سه چهارم لیوان را از نوشابه پر كنید و روی آن را به ارتفاع ۲ سانت با پارافین مایع بپوشانید.

۲- شمع را فتیله گذاری كنید.