جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
بادمجان ، جوجه گیاهی
بادمجان یکی از خوراکیهایی است که خاصیتهای زیادی دارد . بنابر این هرکس مناسب با وضعیت خود باید از آن استفاده کند یا این که آن را نخورد .
اکنون خاصیتهای بادمجان را بخوانید :
۱) از نظر غذایی ، نیروی زیادی ندارد به همین دلیل در رژیم لاغری از آن استفاده میشود .
۲) اگر به خوردن بادمجان حساسیت دارید مصرف نکنید .
۳) بادمجان معده را تقویت میکند .
۴) بهترین نوع بادمجان ، قلمی ، بدون تخم و رسیده است . به دلیل داشتن گوشت زیاد و نداشتن تخم بعضی قدیمیها ، به بادمجان خوب ، جوجه گیاهی میگفتند !
۵) قبل از پختن بادمجان ، چند شکاف در آن درست کنید ، روی آن نمک بریزید و در آب سرد بچینید . مدتی بعد آب سیاه و تند آن را عوض کنید تا هم سم آن گرفته شود و هم خوشمزهتر شود .
۶) بادمجان را با روغن بودار سرخ نکنید . اگر روغن نباتی بیبو نیست ، با کمک پیاز و سیر آن را خوشبو کنید .
۷) اگر چربی شما بالاست ، خودتان را به آبپز آن عادت بدهید .
۸) خوردن بادمجان ، بوی عرق بدن را از بین میبرد .
۹) اگر شما از کسانی هستید که دستهایتان همیشه عرق میکند . از آب سیاه پوست بادمجان استفاده کنید .
کوبیده پوست را در دست بگیرید یا دست خود را مدتی در جوشانده گرم آن بگذارید .
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره سیاست
هواشناسی تجاوز قتل شهرداری تهران اربعین سازمان غذا و دارو تب دنگی سلامت پلیس وزارت بهداشت فضای مجازی سازمان هواشناسی
دولت سیزدهم سهام عدالت خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو مسکن قیمت سکه بازار خودرو حقوق بازنشستگان دلار تورم
ماه محرم محرم الناز شاکردوست تلویزیون سینما کتاب سینمای ایران رسانه ملی تئاتر
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه جو بایدن روسیه دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین فرانسه سازمان همکاری شانگهای
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو ترکیه لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل نمایشگاه الکامپ اپل اینستاگرام عیسی زارع پور ربات
خواب دیابت پارکینسون افسردگی قهوه سرطان اضطراب