چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کم خونی را با نخودسبز جبران کنید


کم خونی را با نخودسبز جبران کنید

گیاه نخود سبز که از آن در پخت و پز غذا استفاده می شود، غنی از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است. در این مطلب به نقل از «ehow» به خواص این گیاه می پردازیم.
از آن جا که نخودسبز نسبت به سبزی …

گیاه نخود سبز که از آن در پخت و پز غذا استفاده می شود، غنی از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است. در این مطلب به نقل از «ehow» به خواص این گیاه می پردازیم.

از آن جا که نخودسبز نسبت به سبزی های دیگر ۲برابر پروتئین دارد، جایگزین مناسب تری برای گوشت قرمز به حساب می آید.

هر سه چهارم پیمانه نخودسبز دارای ۶گرم پروتئین به علاوه تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و ۶۴۵ واحد ویتامینA است.

اسید نیکوتینیک موجود در آن کلسترول خون را کاهش می دهد.

ویتامین A وC مانع از بروز هر نوع سرطان می شود.

فیبر غیرقابل حل به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و با کاهش کلسترول احتمال بروز بیماری های قلبی و سکته را پایین می آورد.

لوتئین، نوعی کارتنوئید، خطر بروز آب مروارید و هر نوع بیماری چشمی مربوط به سن را کاهش می دهد.

ماده مغذی آن به حفظ استخوان ها کمک می کند.

از آن جا که نخود سبز کم کالری است، برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.