چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کم خونی را با نخودسبز جبران کنید
گیاه نخود سبز که از آن در پخت و پز غذا استفاده می شود، غنی از پروتئین، ویتامین و مواد معدنی است. در این مطلب به نقل از «ehow» به خواص این گیاه می پردازیم.
از آن جا که نخودسبز نسبت به سبزی های دیگر ۲برابر پروتئین دارد، جایگزین مناسب تری برای گوشت قرمز به حساب می آید.
هر سه چهارم پیمانه نخودسبز دارای ۶گرم پروتئین به علاوه تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و ۶۴۵ واحد ویتامینA است.
اسید نیکوتینیک موجود در آن کلسترول خون را کاهش می دهد.
ویتامین A وC مانع از بروز هر نوع سرطان می شود.
فیبر غیرقابل حل به عملکرد سیستم گوارشی کمک می کند و با کاهش کلسترول احتمال بروز بیماری های قلبی و سکته را پایین می آورد.
لوتئین، نوعی کارتنوئید، خطر بروز آب مروارید و هر نوع بیماری چشمی مربوط به سن را کاهش می دهد.
ماده مغذی آن به حفظ استخوان ها کمک می کند.
از آن جا که نخود سبز کم کالری است، برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مفید است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست