چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کنسرو لیمو (Preserved lemon)


مواد لازم کنسرو لیمو (Preserved lemon)

    8 تا 10 عدد لیموترش که باید خوب شسته شوند.
    ½ پیمانه نمک، اگر لازم است می توانید مقدار بیشتری هم استفاده کنید.
    آب لیمو ترش تازه؛ در صورت نیاز
    شیشه مربا


طرز تهیه کنسرو لیمو (Preserved lemon)

 طرز تهیه کنسرو لیمو (Preserved lemon)


    2 قاشق غذاخوری نمک را در ته شیشه استریل بریزید.
    لیموها را یکی یکی به روش زیر آماده کنید. هرگونه ساقه یا زائده ه‮ا را از لیموها ببرید و 0.5 سانتی‮متر از سر لیموها را بزنید. از سر لیموها شروع به بریدن کنید و کاملاً آنها را نبرید. ته لیمو را نباید ببرید. حالا لیموهای شما به چهار قسمت تقسیم شده‮اند ولی ته آنها هنوز وصل است.
    با دقت لیموها را باز کنید و مقدار نسبتاً زیادی نمک داخل و بیرون آنها بریزید.
    لیموها را داخل شیشه گذاشته و آنها را فشار دهید تا آب آنها خارج شود و آب لیمو تا بالای شیشه برسد. شیشه را با لیمو پر کنید و مطمئن شوید که تا بالای شیشه با آب لیمو پر شده است. اگر لازم است مقداری آب لیموی تازه گرفته شده به شیشه اضافه کنید. روی لیموها 2 قاشق غذاخوری نمک بریزید.
    در شیشه را طوری ببندید که هوا وارد آن نشود و برای 2 روز بگذارید در دمای اتاق بماند. گهگاهی شیشه را سروته کنید. آن را برای حداقل 3 هفته در یخچال گذاشته تا پوست لیموها نرم شود و بازهم گهگاهی شیشه را سروته کنید.
برای استفاده لیموها را از شیشه در بیاورید و زیر آب خوب بشویید تا نمک‮ها بروند. قبل از استفاده هسته‮ های لیمو را دربیاورید.
می‮توانید این لیموها را برای 6 ماه در یخچال نگهدارید.
می‮توانید به لیموهایتان ادویه‮ هایی مثل میخک، تخم گشنیز، دانه فلفل، ساقه دارچین و برگ بو هم اضافه کنید.


طرز تهیه کنسرو لیمو (Preserved lemon)

نکات تکمیلی در مورد کنسرو لیمو

کنسرو لیمو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
کنسرو لیمو را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کنسرو لیمو (Preserved lemon)


همچنین مشاهده کنید