جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا

کوکوماهی


کوکوماهی

● مواد لازم
▪ فیله ماهی بدون استخوان: ۲ عدد هرکدام ۱۵۰ گرم
▪ ماهی تن: ۲۰۰ گرم
▪ لیمو: یک عدد
▪ جعفری تازه: یک دسته کوچک
▪ سیر: یک حبه
▪ آرد: ۳۰۰ گرم
▪ آردسوخاری: ۳۰۰ گرم

● طرز تهیه
ابتدا …

مواد لازم

فیله ماهی بدون استخوان:

۲ عدد هرکدام ۱۵۰ گرم

ماهی تن:

۲۰۰ گرم

لیمو:

یک عدد

جعفری تازه:

یک دسته کوچک

سیر:

یک حبه

آرد:

۳۰۰ گرم

آردسوخاری:

۳۰۰ گرم

طرز تهیه

ابتدا یک فویل را روی میز پهن کرده و آرد را روی آن بریزید. فیله ماهی را همراه با جعفری و سیر درون خردکن بریزید و ماهی تن را نیز به آن اضافه کنید. در خردکن را گذاشته و همه مواد را با هم خرد کنید تا در آخر یک مخلوط خوب از تمام مواد به صورت خمیر داشته باشید. مواد را با دست ورز داده تا کاملا همه آن‌ها به هم بچسبند. نمک، فلفل و لیمو را فراموش نکنید. قالب را آماده کرده و مواد را داخل آن بریزید. می‌توانید از شکل‌های متنوع قالب استفاده کنید. ماهی را از قالب درآورده و در آردسوخاری بخوابانید تا آرد را به خود بگیرد. در مرحله بعدی، ماهی‌تابه را روی حرارت گاز قرار داده و روغن سرخ کردنی را درون آن بریزید. قالب‌های آماده کوکو را از روی آرد برداشته و درون ماهی‌تابه بگذارید تا کاملا سرخ شود. اگر از قالب گرد برای کوکو استفاده کردید می‌توانید آن را مانند «کیک ماهی» سرو کنید. همه چیز بستگی به سلیقه خاص شما دارد. بگذارید تا کاملا کیک ماهی طلایی شود تا از خوردن آن لذت ببرید. برای تزئین از سس سالسا استفاده کنید.