جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
کوکوماهی
مواد لازم
فیله ماهی بدون استخوان:
۲ عدد هرکدام ۱۵۰ گرم
ماهی تن:
۲۰۰ گرم
لیمو:
یک عدد
جعفری تازه:
یک دسته کوچک
سیر:
یک حبه
آرد:
۳۰۰ گرم
آردسوخاری:
۳۰۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا یک فویل را روی میز پهن کرده و آرد را روی آن بریزید. فیله ماهی را همراه با جعفری و سیر درون خردکن بریزید و ماهی تن را نیز به آن اضافه کنید. در خردکن را گذاشته و همه مواد را با هم خرد کنید تا در آخر یک مخلوط خوب از تمام مواد به صورت خمیر داشته باشید. مواد را با دست ورز داده تا کاملا همه آنها به هم بچسبند. نمک، فلفل و لیمو را فراموش نکنید. قالب را آماده کرده و مواد را داخل آن بریزید. میتوانید از شکلهای متنوع قالب استفاده کنید. ماهی را از قالب درآورده و در آردسوخاری بخوابانید تا آرد را به خود بگیرد. در مرحله بعدی، ماهیتابه را روی حرارت گاز قرار داده و روغن سرخ کردنی را درون آن بریزید. قالبهای آماده کوکو را از روی آرد برداشته و درون ماهیتابه بگذارید تا کاملا سرخ شود. اگر از قالب گرد برای کوکو استفاده کردید میتوانید آن را مانند «کیک ماهی» سرو کنید. همه چیز بستگی به سلیقه خاص شما دارد. بگذارید تا کاملا کیک ماهی طلایی شود تا از خوردن آن لذت ببرید. برای تزئین از سس سالسا استفاده کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست