چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
۱۰ گام تا ایجاد کسب و کار در خانه
چه عالی! ایجاد کسب و کار در خانه... تصور روزهایی در خانه و پاسخ به تلفنهای کاری در حالیکه شما لباسهای راحتی به تن دارید به همراه تولید رو به افزایش محصولاتتان.
اما به زودی تمایز میان زندگی و کار از بین خواهد رفت. شما قبل از اینکه برنامه کاریتان را شروع کنید باید لباسها را در ماشین لباسشویی بریزید. در یک ساعتی که به انجام ملاقاتهایتان باقی مانده است چه باید کنید؟ آیا باید کتابهایتان را در قفسه بگذارید و یا آشپزخانه را تمیز کنید و فراموش نکنید که به مشتریهایتان تلفن کنید پیش از اینکه لانه سگتان را تمیز کنید.
به دنیای واقعی ایجاد کسب و کار در خانه خوش آمدید: حواسپرتیهای پیشبینی نشده، فقدان یک برنامه زمانبندی نشده و گاهی اوقات فقدان هویتی قابل مشاهده. اما رویاپردازیهایتان را برای ایجاد کسب و کار در خانه هرگز رها نکنید! با جایگزین کردن چند ایده ساده شما قادر خواهید بود سود خوبی را از کسب و کار در خانه بدست آورید.
براساس تجربیاتی که خود شخصاً کسب کردهام و یا دوستان و شرکایم آن را ارایه نمودهاند، ۱۰ راه ساده را برای کمک به شما در راه اندازی کسب و کار در خانه نشان میدهم.
۱) بخشی از منزلتان را به عنوان محل کارتان در نظر بگیرید
یک اتاق و یا فضایی از خانه را به طور جداگانه برای انجام امور کاری خود در نظر بگیرید. البته انجام این کار برای کسانی که در خانهای کوچک و خانوادهای پرجمعیت زندگی میکنند بسیار مشکل خواهد بود. همانطور که من کارم را در نیویورک در چنین شرایطی آغاز کردم! اگر شما نتوانستید اطاقی را برای این کار در نظر بگیرید حداقل بخشی از منزلتان را در نظر بگیرید که هرگاه به آن مکان میروید احساس خواهید کرد که در محل کارتان حضور پیدا کردهاید.
۲) برنامه خود را دقیقاً زمانبندی کنید
زمانی که ساعات کاری شما با ساعات مربوط به انجام امور شخصیتان با هم تداخل پیدا میکند، مسأله برنامهریزی و زمانبندی بسیار مهمتر به نظر خواهد رسید. به عنوان مثال اگر شما عادت دارید هر روز به پیادهروی بروید و یا به باشگاه ورزشی میروید سعی کنید دقیقاً آن را در همان زمانی که در نظر گرفتهاید انجام بدهید. برای قراری که با خودتان گذاشتهاید ارزش قائل شوید حتی روزی که سرتان بسیار شلوغ است. این امر کمک زیادی میکند تا بتوانید به امور مربوط به کسب و کارتان در خانه به موقع رسیدگی کرده و آن را ادامه دهید. به عنوان مثال من دوست دارم صبحها زود از خواب برخیزم و تا ظهر مشغول نوشتن باشم سپس چند ساعتی را صرف خوردن ناهار، مطالعه کتاب و پیادهروی در ساحل بنمایم. سپس در ساعت ۴ به اطاق کارم رفته و تا جایی که بتوانم به کارم ادامه دهم.
۳) هر چقدر که میتوانید انجام امور را در اختیار دیگران نیز بگذارید
زمانی که من کارم را شروع کردم مرتکب اشتباه بزرگی شدم و آن این بود که خود تمام امور مهم و غیرمهم را شخصاً انجام میدادم و به زودی متوجه شدم که چقدر زمان را جهت ملاقاتهای مکرر با مشتریان جهت انجام امور تلف کردهام. زمانی که شما اینگونه فکر کردید که «من خودم میتوانم همه آن امور را انجام بدهم.» بهتر است سریعاً این طرز فکر را متوقف کنید. سعی کنید کارتان را سادهتر کرده و با تفویض اختیار بگذارید امور به سرعت انجام شوند.
به این منظور امور خدماتی را به مراکزی که این خدمات را انجام میدهند، واگذار نمایید تا بتوانید روی کار اصلیتان متمرکز شوید. مراکز خدماتی شبانهروزی تحویل در منزل، کتابدارها، دستیاران و... میتوانند کار شما را آسانتر بنمایند، انرژی خود را برای ایدههای بزرگ و طلایی نگه دارید!
۴) از تکنولوژی روز برای کسب سود بیشتر بهره ببرید
ملاقات با افراد بسیار با ارزش و مهم میباشد اما سعی کنید تا حد امکان در انجام آن صرفهجویی کنید. بهتر است بیشتر کارتان را از طریق تلفن، فاکس و یا نامههای الکترونیکی و با استفاده از بهترین امکانات و وسایلی که شما استطاعت خرید آن را دارید،انجام دهید.
بسیار مهم است که شما بتوانید از هر جایی که در آن هستید با دیگران ارتباط برقرار کنید و البته لطفی هم در حق ما بکنید و خط تلفن، فاکس و اینترنتی جداگانه برای خودتان در نظر بگیرید! چرا که هیچکس دوست ندارد وقتی به جایی تلفن میکند به جای بوق آزاد، بوق اشغال را بشنود.
در صورتیکه شرکت مخابرات خدمات صندوق صوتی را ارایه مینماید حتما از آن استفاده کنید. در این صورت اگر شما در حال مکالمه تلفنی مهمی میباشید که نمیخواهید آن را قطع کنید افراد قادر خواهند بود پیغامشان را برای شما بگذارند.
۵) امورتان را دستهبندی کنید
سعی کنید جلسات و ماموریتهایتان را گروهبندی کنید تا زمان خارج از محل کارتان را به حداقل برسانید. برای این منظور صبحها لیستی از تمام کارهایی را که باید خارج از محل کارتان انجام شود، تهیه کنید و سعی کنید آنها را با هم و با یکبار خروج از محل کارتان انجام دهید. بهتر از همه این است که از روش من استفاده کنید و بدینترتیب فقط یک روز از هفته را برای انجام امور خارج از منزل در نظر بگیرید. چرا که در این صورت یکبار در هفته مجبور خواهید شد تا به سر و وضع لباستان برسید.
۶) روی کارتان متمرکز شوید
سعی کنید فضای کاریتان بهگونهای باشد که هنگام انجام کارتان سایر اعضای خانواده و یا هماطاق شما متوجه این مسأله که شما نیاز به تمرکز دارید بشوند. حتی حیوانات خانگی نیز از این امر مستثنی نمیباشند (گربه من زمانی که من به او توجه کافی ندارم و مشغول کار هستم احساس حسادت میکند.) همه اوراق و مدارک مربوط به کارتان اعم از صورتحسابها، فهرستها و... را جایی بگذارید تا در حین انجام کارتان تمرکز شما را به هم نریزد و باعث حواسپرتی شما نشود.
۷) از مصاحبت با افراد احمق پرهیز کنید
بسیاری از دوستان و اطرافیان شما زمانی که متوجه میشوند که شما کسب و کاری را در خانه راهاندازی کردهاید، بسیار خوشحال میشوند. آنها در چنین حالتی تصور میکنند شما در حالیکه روی کاناپه لم دادهاید و در حال خوردن چیپس هستید به تلفنهای مهم خود جواب میدهید. زمانیکه آنها به شما تلفن میکنند تا مدت زمانی را به صحبت کردن با شما بگذرانند به آنها یادآوری میکنید که در حال انجام کارتان هستید و پس از پایان ساعت کاری آن به آنها تلفن خواهید کرد. ممکن است مدت زمانی طول بکشد تا این مسأله جا بیفتد ولی بالاخره همه آن را خواهند پذیرفت.
۸) با توجه به موقعیت روحی که دارید، کارهایتان را تنظیم کنید
سعی کنید کارهایتان را زمانی که احساس میکنید از لحاظ جسمی و روحی بیشترین آمادگی را دارید، انجام بدهید. به عنوان مثال اگر احساس میکنید کاملاً سرحال و پرانرژی میباشید، سعی کنید تلفنهای مهم و ضروری و یا کارهای خلاقانه را در این فاصله زمانی انجام بدهید.
اگر شما پس از خواب بعد از ظهر احساس میکنید از آمادگی کامل برخوردار هستید، امور مهم را در آن زمان انجام بدهید (من خود یکی از طرفداران خواب بعد از ظهر میباشم.)
۹) آسایش و راحتی را در محیط کاری خود به حداکثر برسانید
برای اینکه بتوانید کارتان را به بهترین نحو ممکن انجام دهید، محیط کاری خودتان را کاملاً متناسب با شرایط خودتان تغییر دهید، شما چطور میتوانید راندمان کاری خود را افزایش دهید؟ با استراحتی طولانی و یا انجام بدون وقفه امور؟ در سکوت و آرامش و یا در حالیکه موسیقی آرامی در حال پخش شدن میباشد؟ با نشستن بر روی یک کاناپه راحت و یا یک صندلی اداری؟ از زمانی که من برای خریدن صندلی خود مبلغ زیادی را پرداختم دوستانم فکر میکردند که من دیوانه شدهام ولی با یکبار نشستن بر روی آن علت را خیلی زود متوجه شدند! و البته ستون فقراتم هر روز قدردان من میباشد.
سعی کنید چند مکان مختلف و متنوع را برای انجام کارهایتان در نظر بگیرید تا بتوانید با تغییر در منظره و چشمانداز کارتان را دلپذیر و مطبوع بنمایید. کتابخانه، پارک و یا کافیشاپ محل زندگیتان چطور است؟ زمانیکه من میخواهم مطالعهای جدی داشته باشم و یا راجع به موضوع مهمی فکر کنم محل کارم را به بیرون از منزل و کنار ساحل منتقل میکنم. نسیم دریا، تابش خورشید و امواج آرام به من کمک میکند تا در مورد آن موضوع بهتر فکر کنم.
۱۰) زمانی را برای بودن در کنار دیگران در نظر بگیرید
پس از مدتی از انجام کارتان ممکن است احساس خستگی، تنهایی و یا بدخلقی به شما دست بدهد. در چنین حالتی حداقل یکبار در هفته ملاقاتی با دوستان داشته باشید. (البته من ۳ بار در هفته اقدام به چنین کاری میکنم.) صبحانه، نهار، شام و یا حتی قهوه را با مشتری، فروشنده و یا یک دوست صرف کنید. به جمع دوستان ملحق شوید و یا در فعالیتهای اجتماعی و فوقبرنامه مثل کلاس موسیقی و یا باشگاههای ورزشی شرکت نمایید. سعی کنید کارتان باعث نشود که شما تبدیل به فردی منزوی شوید چرا که این مسأله موجب تخریب روحیهتان خواهد شد. بنابراین مسألهای که از کارتان مهمتر میباشد حفظ روحیهای شاد و آرام میباشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست