چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

با لبخند قلب دیگران را بدست آوریم


با لبخند قلب دیگران را بدست آوریم

به دست آوردن قلب دیگران، نعمتی است که خداوند به بندگان خاص خود اعطا کرده است؛ چرا که بدون دوست داشتن دیگران، نمی توان به ارزش و زیباییهای دنیا و خلقت پی برد.
یک لبخند ساده، می …

به دست آوردن قلب دیگران، نعمتی است که خداوند به بندگان خاص خود اعطا کرده است؛ چرا که بدون دوست داشتن دیگران، نمی توان به ارزش و زیباییهای دنیا و خلقت پی برد.

یک لبخند ساده، می تواند پیامی برای انسان ها باشد که به آنها می گوید: به خدا، شما را دوست داریم و چه بسا که باعث بوجود آوردن یک محیط صمیمی و محبت آمیز بین دو نفر شود و تأثیر آن به قدری است که اگر افراد نیک سیرت و صالح از آن غفلت کنند، در چیرگی بر قلب دیگران ناموفق خواهند بود. لبخند می تواند همانند یک سحر و جادو و کلیدی برای گشودن دروازه قلب دیگران باشد. مردم روزانه با مشکلات و گرفتاری های متعددی دست و پنجه نرم می کنند، اما آیا با این وجود با شخص عبوس باید مثل خودش رفتار کرد؟ مسلماً پاسخ منفی خواهد بود. ما در اجتماع با افرادی مواجه هستیم که در کار خود و حتی امور روزمره زندگی شان بسیار جدی می باشند و به ندرت لبخند می زنند، تا حدی که حتی همسران آنها از جدی بودن شان شکایت دارند و آنان را گوشت تلخ می نامند.

این گونه اشخاص حتی در محیط کار خود بسیار خشک و جدی هستند و با لبخند مأنوس نیستند. رفتارشان باعث می شود تا بتدریج افراد زیادی از اطراف آنان پراکنده می شوند. گرچه این گونه اشخاص روزی به خود خواهند آمد و این سؤال را مطرح می کنند که چرا تنها مانده اند؟ اما باید به آنها گفت که شما به جادوی «لبخند» اعتقاد ندارید و دائماً عبوس هستید و مردم از چهره شما این را برداشت می کنند که اهل صحبت و گفت وگو نیستید، در حالی که مردم همیشه دنبال کسانی هستند که از غم آنها بکاهند، نه اینکه غمی بر غم هایشان بیفزایند.

به هر حال اگر روزی به خود بیایند و بگویند «من از امروز می خواهم عبوس بودن را کنار بگذارم و خود را تغییر دهم و در این راه در مقابل دیگران لبخند بزنم، مسلماً این تغییر ناگهانی برای دیگران سریعاً محسوس خواهد بود.

در محیط کار نیز این موضوع صدق می کند، چرا که وقتی به محیط کار خود وارد می شویم و به دوستان و همکاران سلام می دهیم اگر لبخندی را چاشنی صحبتهایمان کنیم مسلماً تأثیر جادویی آن را بخوبی بر اطرافیان مشاهده خواهیم کرد.

حضرت محمد(ص) در این مورد می فرمایند: لبخند تو در برابر برادرت، صدقه است. این را بدانیم که نگاه ساده و لبخندی محبت آمیز می تواند برترین زبان برای برقراری ارتباط با دیگران باشد چرا از آن سود نبریم؟!

پروین طالقانی



همچنین مشاهده کنید