چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

خوراك‌ گوشت‌ با گل‌ كلم‌


● مواد لازم‌:
▪ گل‌ كلم‌: نیم‌ كیلو
▪ روغن‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ پیاز: یك‌ عدد
▪ گوشت‌ چرخ‌ كرده‌: ۶۰۰ گرم‌
▪ نمك‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ كافی‌
▪ سیر: ۴ حبه‌
▪ آب‌: ۱ لیوان‌
● طرز تهیه‌:
گل‌ …

مواد لازم‌:

گل‌ كلم‌:

نیم‌ كیلو

روغن‌:

۲ قاشق‌ غذاخوری‌

پیاز:

یك‌ عدد

گوشت‌ چرخ‌ كرده‌:

۶۰۰ گرم‌

نمك‌ و فلفل‌:

به‌ میزان‌ كافی‌

سیر:

۴ حبه‌

آب‌:

۱ لیوان‌

طرز تهیه‌:

گل‌ كلم‌ها را پس‌ از شستن‌ با چاقو خرد كنید.پیاز را پوست‌ كنده‌ و خرد كنید. روغن‌ را درماهیتابه‌ ریخته‌ و پس‌ از داغ‌ شدن‌ پیاز را داخل‌آن‌ ریخته‌ و سرخ‌ كنید بعد سیر را هم‌ رنده‌ كرده‌ وداخل‌ پیاز داغ‌ اضافه‌ كنید. گوشت‌ را هم‌ به‌ماهیتابه‌ اضافه‌ كرده‌ و خوب‌ تفت‌ دهید. نمك‌ وفلفل‌ را هم‌ به‌ مواد افزوده‌ و سپس‌ مواد را با كفگیراز ماهیتابه‌ خارج‌ كنید. گل‌ كلمها را در باقی‌ مانده‌روغن‌ سرخ‌ كرده‌ و مایه‌ گوشتی‌ را هم‌ به‌ گل‌ كلم‌هااضافه‌ كنید سپس‌ این‌ مواد را داخل‌ ظرفی‌ ریخته‌و همراه‌ پلو میل‌ نمایید.