چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

سوپ بوقلمون | طرز تهیه سوپ بوقلمون


درست کردن سوپ بوقلمون

زمان آماده سازی مواد:50دقیقه

مناسب برای 6 نفر 

مواد لازم:

کره:50گرم 

روغن:یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ:یک عدد نگینی شده

سینه بوقلمون:500گرم خرد شده

سیر:2حبه ساطوری 

آب:به میزان لازم

گوجه فرنگی:4عدد پوره شده

پودر سوپ آماده مرغ:یک دوم بسته

مخلوط کرفس ،هویج،قارچ،پیازچه،بروکلی:حدود 3پیمانه

اورگانو،ریحان:مجموعا یک و یک دوم قاشق مرباخوری

فلفل:به مقدار لازم

نودل:یک پیمانه


سوپ بوقلمون | طرز تهیه سوپ بوقلمون

دستور پخت سوپ بوقلمون:

کره و روغن را گرم کرده و پیاز را اضافه کنید تا کمی سبک شود. سپس سینه بوقلمون را به همراه سیر به آن بیافزایید و چند ثانیه تفت دهید ،آب را اضافه کرده و در اواسط پخت ،گوجه فرنگی و سوپ مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تا سینه بوقلمون بپزد. در صورت تمایل سبزیجات خرد شده را کمی تفت داده و بلافاصله به مواد فوق اضافه کنید. در آخر اورگانو، ریحان، فلفل و نودل را اضافه کرده و بعد از 5دقیقه در سوپخوری بکشید.

نکته:

این دستور 150گرم کربوهیدرات،110گرم پروتئین،80گرم چربی و 1760کیلو کالری انرژی دارد.

گوشت بوقلمون به دلیل داشتن اسید آمینه تریپتوفان که پیش ساز سروتونین در بدن می باشد شادی آور است و برای بیماران ام.اس بسیار مفید می باشد.

در صورت تمایل می توانید آویشن را جایگزین اورگانو نمایید. 

نکات تکمیلی در مورد سوپ بوقلمون

سوپ بوقلمون جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 50 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سوپ بوقلمون را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ بوقلمون ، طرز تهیه سوپ بوقلمون