یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
املت کالباس یا ژامبون با گوجه
تخم مرغ : ۶ عدد
شیر هموژنیزه : ۶ قاشق سوپخوری
روغن : ۶ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۲ فنجان
کالباس : ۲۰۰ گرم
فلفل : قدری
نمک : قدری
روغن را در تابه میریزیم و میگذاریم کاملاً داغ شود، سه عدد از تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب میزنیم تا کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر با تخم مرغ مخلوط مینمائیم و مایه را در تابه میریزیم. بهطوری که سطح تابه را کاملاً بپوشاند، حرارت را کمی ملایم میکنیم، یک لحظه در تابه را میگذاریم تا املت کاملاً بسته شود، بعد سه ورقه از ژامبون یا کالباس را به درازا پشت سر هم روی املت میچنیم، یک کفگیر زیر املت قرار میدهیم و یک چنگال هم روی املت میگذاریم و آن را بهدقت لوله میکنیم، و با بقیه مواد به همین طریق املت دیگری تهیه میکنیم بعد یک فنجان گوجه فرنگی خرد شده که به آن کمی و نمک و فلفل زدهایم و بروی کالباس یا ژامبون میریزیم و املت را لوله میکنیم و کمی هم از گوجه فرنگی و ژامبون یا کالباس خرد شده روی آن میپاشیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
مجلس شورای اسلامی ایران مجلس انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت ستاد انتخابات کشور رهبر انقلاب دولت سیزدهم
تهران هواشناسی آتش سوزی زلزله سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران سلامت وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو گاز حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی نمایشگاه نفت مالیات دلار
نمایشگاه کتاب کیانوش عیاری نمایشگاه کتاب تهران رضا عطاران تلویزیون کتاب سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سینما نمایشگاه سریال
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید باشگاه پرسپولیس سپاهان بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی ایلان ماسک فناوری ناسا اپل اینترنت طوفان خورشیدی روزنامه گوگل سامسونگ
سرطان آلزایمر استرس کاهش وزن دیابت درمان و آموزش پزشکی سیگار فشار خون توت فرنگی افسردگی بارداری