سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

برنج ماست، زیره و فلفل سبز


برنج ماست، زیره و فلفل سبز

در روغن پودر زنجبیل، زیره و فلفل سبز را کمی تفت دهید سپس برنج خیس شده، ماست، نمک و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد.

مواد لازم:

برنج- ۳ پیمانه

روغن کانولا- یک قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل- نصف قاشق مرباخوری

پودر زیره- یک قاشق مرباخوری

فلفل سبز- یک عدد برش زده

گشنیز خرد شده- ۲ قاشق غذاخوری

نمک- سه چهارم قاشق مربا خوری

ماست کم چرب- ۳ پیمانه

طرز تهیه:

در روغن پودر زنجبیل، زیره و فلفل سبز را کمی تفت دهید سپس برنج خیس شده، ماست، نمک و گشنیز را اضافه کنید و بگذارید آرام بپزد.

خواص گشنیز:

گشنیز، برای مقابله با بیماری هایی مانند فیبرومیالژیا ، ناراحتی روده، ام اس و سندروم خستگی مزمن مفید است.