جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

کیک برنجی


کیک برنجی

● مواد لازم:
▪ آرد برنج: ۱۰۰گرم
▪ شکر: ۸۰گرم
▪ آب: ۲۰۰میلی لیتر
▪ خمیرمایه: نصف قاشق مرباخوری
▪ آب ولرم: نصف قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری

● طرز تهیه:
آرد برنج الک …

مواد لازم:

آرد برنج:

۱۰۰گرم

شکر:

۸۰گرم

آب:

۲۰۰میلی لیتر

خمیرمایه:

نصف قاشق مرباخوری

آب ولرم:

نصف قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

آرد برنج الک شده را با آب و شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.

هنگام پخت مرتب هم بزنید تا مواد گلوله نشود.

مواد را از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود.

مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا فعال شود. سپس همراه با بکینگ پودر به مخلوط آرد برنج اضافه کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا حجم مواد ۲برابر شود.

مواد به دست آمده را در ظرفی که کمی چرب شده است بریزید و به مدت ۲۰دقیقه روی آب در حال جوش با حرارت بالا قرار دهید تا بخار پز شود.

پس از کمی خنک شدن، برش بزنید و سرو کنید.

ارزش غذایی هر ۱۵۸گرم آرد برنج

کالری:

۵۷۸

چربی کلی:

۲.۲ گرم

کربوهیدرات کلی:

۱۲۶.۶ گرم

فیبر غذایی:

۳.۸گرم

قند:

۰.۲ گرم

پروتئین:

۹.۴ گرم