جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا
کیک برنجی
![کیک برنجی](/web/imgs/16/11/h7k2e1.jpeg)
مواد لازم:
آرد برنج:
۱۰۰گرم
شکر:
۸۰گرم
آب:
۲۰۰میلی لیتر
خمیرمایه:
نصف قاشق مرباخوری
آب ولرم:
نصف قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
آرد برنج الک شده را با آب و شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
هنگام پخت مرتب هم بزنید تا مواد گلوله نشود.
مواد را از صافی رد کنید و بگذارید خنک شود.
مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا فعال شود. سپس همراه با بکینگ پودر به مخلوط آرد برنج اضافه کنید و به مدت ۶ تا ۸ ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا حجم مواد ۲برابر شود.
مواد به دست آمده را در ظرفی که کمی چرب شده است بریزید و به مدت ۲۰دقیقه روی آب در حال جوش با حرارت بالا قرار دهید تا بخار پز شود.
پس از کمی خنک شدن، برش بزنید و سرو کنید.
ارزش غذایی هر ۱۵۸گرم آرد برنج
کالری:
۵۷۸
چربی کلی:
۲.۲ گرم
کربوهیدرات کلی:
۱۲۶.۶ گرم
فیبر غذایی:
۳.۸گرم
قند:
۰.۲ گرم
پروتئین:
۹.۴ گرم
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات شهدای خدمت ایران علیرضا زاکانی سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف محمدباقر قالیباف مناظره انتخاباتی
سیل هواشناسی بارش باران سوادکوه قتل قوه قضاییه تهران سیلاب سازمان هواشناسی محیط زیست شهرداری تهران افزایش حقوق بازنشستگان
دولت سیزدهم قیمت خودرو هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت طلا دلار حقوق بازنشستگان بازنشستگان نهضت ملی مسکن مسکن قیمت سکه خودرو
جوکر فضای مجازی احسان علیخانی تلویزیون سینمای ایران رسانه ملی سریال سینما تئاتر
ماهواره دانش بنیان
رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین دونالد ترامپ بولیوی جنگ غزه چین اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر عبدالکریم حسن کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا جواد نکونام لیگ برتر ایران
نمایشگاه الکامپ همراه اول عیسی زارع پور وزیر ارتباطات فناوری ایلان ماسک گوشی
دیابت سازمان غذا و دارو کاهش وزن سرطان زوال عقل سلامت روده