دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

مافین ذرت


مافین ذرت

مافین ذرت یک کنار غذای شیک و خوش طعم است که می‌تواند یک شام سبک هم برای خانواده شما به حساب بیاید.

مافین ذرت یک کنار غذای شیک و خوش طعم است که می‌تواند یک شام سبک هم برای خانواده شما به حساب بیاید.

مواد لازم برای ۱۲ عدد:

ذرت شیرین ۱ پیمانه

آرد ۵/۲ پیمانه

کره ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ ۲ عدد

ماست یک پیمانه

جعفری خرد شده ۳ قاشق

فلفل‌دلمه‌ای ۱ عدد

سرکه ۱ قاشق

شکر ۱ قاشق

بیکینگ‌پودر ۱ قاشق

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس اجازه دهید خنک شوند. تخم مرغ‌ها را با ماست بزنید و با کره‌ای که در دمای محیط نرم شده، مخلوط کنید و نمک، فلفل، سرکه و شکر را به آن اضافه کنید. فلفل دلمه‌ای و ذرت را مخلوط کرده و آرد و بیکینگ پودر را به آنها اضافه کنید و مخلوط تخم مرغ و ماست را به آن بیفزایید. خمیر حاصل را در قالب‌های مافین که از قبل چرب کرده اید بریزید و در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد فر به مدت ۴۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را بیرون آورده و بعد از سرد شدن از قالب‌ها جدا کرده و با جعفری خرد شده و سس کچاپ تزئین کنید. می‌توانید روی آن کمی پنیر صبحانه که در ماکروفر گرم و مذاب کرده اید بریزید.

نکته:

در صورتی که رژیمی بودن این غذا برایتان مهم نبود، می‌توانید کالباس خرد شده به مواد مافین اضافه کنید.