شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

کرامبل آلو | طرز تهیه کرامبل آلو


مواد لازم کرامبل آلو

آلو سیاه خرد شده 700 گرم
شکر ¼ 1 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
آرد ¼ 1 پیمانه
کره خرد شده ½ پیمانه
خامه ½ پیمانه
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
بیکینگ پودر ¼ قاشق مرباخوری
دارچین ¾ قاشق مرباخوری
عصاره بادام ½ قاشق مرباخوری
وانیل ½ قاشق چای خوری
نمک ¼ قاشق مرباخوری
خامه زده شده  برای سرو


کرامبل آلو | طرز تهیه کرامبل آلو

طرز تهیه کرامبل آلو

    فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.

    در یک کاسه متوسط، یک پیمانه شکر، نمک و آرد را می ریزیم و آن ها را با همزن دستی مخلوط می کنیم. کره را قطعه قطعه کرده و آن را روی مخلوط خشک می ریزیم، هم می زنیم تا یک دست شده و مخلوط کریسپی به دست آید. نیمی از مخلوط را کنار می گذاریم. به نیم دیگر آن، دارچین، بیکینگ پودر و یک عدد تخم مرغ اضافه می کنیم و آن ها را کامل مخلوط می کنیم.

    پس از این که مواد کامل یک دست شدند، آن را کف یک ظرف مناسب فر به قطر 5.22 سانتی متر پهن می کنیم و آن را کامل پرس می کنیم و به مدت 15 دقیقه داخل فر می گذاریم تا بپزد و رنگ آن طلائی مایل به قهوه ای شود.

    در مدتی که خمیر در حال پخته شدن است، ¼ پیمانه شکر، تخم مرغ باقی مانده، خامه، عصاره وانیل و عصاره بادام را می ریزیم و آن ها را با همزن دستی مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم.

    خمیر پخته شده را از فر خارج می کنیم و آلوهای خرد شده را روی آن می چینیم. مخلوط خامه را روی آن ریخته و به طور یکنواخت پخش می کنیم. سپس مخلوط آرد و کره را که کنار گذاشته بودیم، روی آن می ریزیم و 2 قاشق غذاخوری شکر باقیمانده را نیز روی آن می پاشیم. دوباره آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه داخل فر می گذاریم تا روی آن طلائی مایل به قهوه ای گردد و آلوها نرم شود. سپس آن را از فر خارج کرده و می گذاریم کمی خنک شود. این دسر را با خامه سرو می کنیم.
 


کرامبل آلو | طرز تهیه کرامبل آلو

نکات تکمیلی در مورد کرامبل آلو

کرامبل آلو جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کرامبل آلو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

کرامبل آلو ، طرز تهیه کرامبل آلو