جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا
یخ در بهشت شکلاتی
مواد لازم:
ژلاتین: ۶ورق
شیر: ۴۰۰ میلی لیتر
خامه: ۳۰۰ میلی لیتر
شکر: ۱۰۰ گرم
وانیل: کمی
شکلات تلخ ۷۰درصد: ۱۰۰ گرم
شکلات شیری: ۱۰۰ گرم
برش های شکلات برای تزیین
طرز تهیه:
ظرف مخصوص ژله با ظرفیت حدود یک لیتر یا قالب چهار گوش ۱۵سانتی متری تهیه کنید.
ورق های ژلاتین را برش بزنید و در کاسه ای حاوی آب سرد به مدت ۵ دقیقه قرار دهید؛ سپس آب کشی کنید.
شیر، خامه و شکر را در قابلمه ای کوچک مخلوط کنید و به جوش بیاورید. وانیل را اضافه کنید و سپس ژلاتین را هم بزنید تا حل شود.
شکلات ها را تکه تکه کنید و به شکل بن ماری آن را ذوب کنید، سپس هر بار یک سوم مخلوط خامه را به شکلات اضافه کنید و در ظرف تهیه شده بریزید و بگذارید خنک شود؛ سپس در یخچال قرار دهید. قبل از سرو می توانید با تکه های شکلات، آن را تزیین کنید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان دولت چهاردهم ایران محمدجواد ظریف پزشکیان دولت انتخابات ظریف رئیس جمهور علی باقری رهبر انقلاب علیرضا زاکانی
هواشناسی سازمان هواشناسی سراوان آتش سوزی تهران اربعین پلیس قتل شهرداری تهران پشه آئدس گرما وزارت بهداشت
واردات خودرو خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار دلار سازمان تامین اجتماعی مالیات
کربلا اوشین فضای مجازی تلویزیون سینما امام حسین (ع) امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس فیلم صداوسیما
دانشگاه تهران آزمون سراسری
رژیم صهیونیستی یمن دونالد ترامپ اسرائیل آمریکا جو بایدن غزه ترامپ فلسطین روسیه جنگ غزه چین
فوتبال پرسپولیس استقلال علی علیپور لیگ برتر باشگاه پرسپولیس لیگ برتر ایران سپاهان تراکتور علیرضا بیرانوند مهدی طارمی رئال مادرید
ناسا سیاره هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور سرعت اینترنت اپل وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
چاقی گرمازدگی رژیم غذایی کاهش وزن بارداری گیاهان دارویی صبحانه سکته قلبی