یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

بیسکویت صبحانه


بیسکویت صبحانه

● مواد لازم برای ۳۰ عددبیسکویت:
▪ تخم‌مرغ: ۳عدد
▪ شکر: سه‌چهارم فنجان
▪ کره آب‌شده: یک‌دوم ۲ سوپ‌خوری
▪ پوست پرتقال: یک عدد
▪ وانیل: یک قاشق سوپ‌خوری
▪ آرد: ۲ فنجان
▪ جوش شیرین: یک …

مواد لازم برای ۳۰ عددبیسکویت:

تخم‌مرغ:

۳عدد

شکر:

سه‌چهارم فنجان

کره آب‌شده:

یک‌دوم ۲ سوپ‌خوری

پوست پرتقال:

یک عدد

وانیل:

یک قاشق سوپ‌خوری

آرد:

۲ فنجان

جوش شیرین:

یک قاشق سوپ‌خوری

بادام:

یک سوم فنجان، خام و پوست‌گرفته

روش تهیه :

۱. فر را با دمای ۱۷۵درجه سانتی‌گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

۲. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با شکر، حسابی مخلوط کنید تا زرده تخم‌مرغ رنگ‌پریده شود. کره، پوست پرتقال و وانیل را با هم مخلوط کنید.

۳. آرد و جوش‌شیرین را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. بادام را هم اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا کاملا چسبناک شود.

۴. حالا خمیر را به صورت ۲ تکه بلند و کم‌عرض، روی یک کاغذ کره‌ای پهن کنید و برای ۲۰ تا ۲۳ دقیقه بپزید تا نرم شود.

۵. حالا صبر کنید تا خمیر نیم‌پخته کمی خنک شود و سپس، آن را به عرض کمتر از یک سانتی‌متر ببرید. حالا دوباره برش‌های خمیر را به فر برگردانید و هر سمتش را برای ۶ تا ۸ دقیقه بپزید.