دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
ادعایی برای اشغال کامل فلسطین
رژیم صهیونیستی که در هفتههای اخیر و همزمان با گرایش اعراب به سازشکاری، سیاستهای توسعه طلبانه در قالب شهرک سازی را تشدید کرده، همچنان بر اصل بهاصطلاح تشکیل کشور یهود تاکید دارد. به عبارتی اصل تشکیل کشور یهود به اصلیترین موضع مقامات صهیونیست مبدل شده و همواره بر آن تاکید میکنند.
هرچند که این طرح در ۶ دهه گذشته مطرح بوده و با مخالفت اعراب مواجه شده، اما تاکید دوباره صهیونیستها در یکسال گذشته بر اجرای سریع این روند آن هم به عنوان شرط مذاکره با فلسطینیها و اعراب دارای اهمیت ویژهای میباشد.
این امر زمانی بیشتر مورد توجه قرار میگیرد که صهیونیستها بسرعت در حال ساخت شهرکهای صهیونیست نشین و پاکسازی نژادی فلسطینیان در بیتالمقدس و کرانهباختری میباشند که با ساخت دهها هزار واحد مسکونی برای صهیونیستها و اخراج هزاران فلسطینی از وطنشان اجرا میشود.
● اهداف صهیونیستها
سران رژیم صهیونیستی در حالی از به اصطلاح تشکیل کشور یهود سخن میگویند که برای رسیدن به اهداف خود با چالشهایی مواجه هستند. بحرانهای شدید اجتماعی، نارضایتی عمومی از سیاستها و عملکرد دولتمردان تلآویو، افزایش فساد و ناامنی، بحران شدید اقتصادی، اختلاف میان احزاب و گروههای سیاسی که دولت صهیونیسم را در آستانه فروپاشی قرار داده، تزلزل در ارتش که به گفته سران نظامی با بحران فراگیر مواجه میباشد، ناتوانی در کوچ یهودیان به اراضی اشغالی فلسطین در شرایطی که کوچ معکوس تشدید شده است و... تنها بخشهایی از بحرانهای داخلی رژیم صهیونیستی است.
این مساله سبب شده تا سران این رژیم رسما از فروپاشی درونی این رژیم سخن گفته و خواستار تغییراتی در روند کنونی شوند. دراین میان ادامه مقاومت ملت فلسطین و عدم سازش پذیری آنها براین ناکامیها دامن زده است. بویژه اینکه دامنه مقاومت به کرانهباختری، قدس و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ رسیده است. در عرصه بینالمللی نیز صهیونیستها جایگاهی ندارند و جهان به چشم دشمنان بشریت به آنها مینگرند.
بر اساس آمار ۶۰درصد مردم غرب و ۹۵ درصد مسلمانان صهیونیستها را اولین دشمن خود میدانند. برگزاری تظاهرات ضدصهیونیستی و تاکید بر لزوم تحریم آنها در جهان را از جمله این تحولات میتوان دانست. صهیونیستها در حالی با بحران شدید داخلی و خارجی مواجه هستند که برای رسیدن به اهدافشان مهمترین ابزار را بهرهگیری از امور دینی و عقیدتی میدانند.
سران رژیم صهیونیستی که ۶دهه پیش با نام سرزمین موعود، سرزمین فلسطین را اشغال کردهاند اکنون با نام به اصطلاح کشور یهود برای فرار از بحران و رسیدن به اهداف توسعهطلبانه فعالیت خود را تشدید کردهاند. در این چارچوب آنها از حمایت متحدان غربی خود برخوردار میباشند که مواضع مقامات آمریکایی را در این عرصه میتوان مشاهده کرد. با توجه به آنچه ذکر شد صهیونیستها با این رویکردها برآنند تا چند هدف را اجرایی کنند.
الف ) فرار از بحران
چنان که ذکر شد صهیونیستها در داخل در حال فروپاشی هستند. با توجه به بیاعتمادی شهرکنشینان به سران تلآویو، دیگر حربههای اقتصادی و اجتماعی پاسخگوی اهداف صهیونیستها نیست، لذا سران تلآویو با تکیه بر اصل به اصطلاح کشور یهود برآنند تا رضایت افراطیون را برای حمایت از طرحهایشان کسب کنند. دراین میان جلوگیری از کوچ معکوس و افزایش مهاجران به اراضی اشغالی از محورهای اصلی این طرح میباشد که با تبلیغ سرزمین موعود انجام میشود.
ب)تعیین یکجانبه مرزها
صهیونیستها برآنند تا سیاست تعیین یکجانبه مرزها را اجرایی کنند. با توجه به این که اشغالگری آنها از طریق نظامی میسر نمیباشد، لذا آنها سناریوی به اصطلاح کشور یهود را در پیش گرفتهاند. در این طرح آنها اراضی یهودینشین را به عنوان به اصطلاح کشور یهود حفظ و سایر نقاط را به فلسطینیان واگذار میکنند.
نکته مهم دراین فرآیند حذف ۳ اصل اساسی و زیربنایی میباشد که نه تنها چالش برای صهیونیستها بلکه محور اختلافهای آنها با اعراب و فلسطینیان را تشکیل میدهد. اصل حق بازگشت آوارگان فلسطینی به وطن، بازپس دادن اراضی اشغالی ۱۹۶۷ و بیتالمقدس این اصول را تشکیل میدهند.
در صورتی که صهیونیستها بتوانند در مذاکرات خود با اعراب و جامعه جهانی اصل تشکیل ۲ کشور با محوریت فلسطین و بهاصطلاح کشور یهود را تحمیل نمایند عملا این سه اصل را حل نمودهاند، چرا که بر اساس بافت جمعیتی اکنون اراضی اشغالی ۱۹۶۷ و بیتالمقدس با اکثریت یهودیان میباشد که بسرعت نیز در حال تکمیل شدن است.
زمانی که سناریوی کشور یهود اجرا شود یعنی عملا تعیین مرزها نه براساس واقعیتهای بینالمللی بلکه براساس بافت جمعیتی و سکنه مناطق با محوریت دینی اجرا میشود که نتیجه آن تثبیت اشغالگری صهیونیستهاست. سیاستهای صهیونیستها در کرانهباختری، اراضی اشغالی ۱۹۴۸و ۱۹۶۷ و بیتالمقدس به صراحت بیانگر رویکرد صهیونیستها به اجرای این طرح میباشد.
در هفتههای اخیر از یکسو بسیاری از ساکنان اراضی اشغالی اخراج و یهودیان جایگزین آنها شدهاند و از سوی دیگر در بیتالمقدس به سرعت شهرکهای یهودینشین تاسیس میگردد. آنها اصرار دارند براین مناطق حاکمیت داشته باشند و این مناطق در مالکیت یهودیان باشد و نه در مالکیت عربها.
در این میان صهیونیستها برای تکمیل سناریوی خود به تخریب آثار اسلامی مسجدالاقصی و تبدیل نمودن آنها به محلی کاملا یهودی روی آوردهاند. آنها با تخریب آثار اسلامی بهایجاد کنیسهها و عبادتگاههای یهودی میپردازند.
ج) فریب جهان
صهیونیستها در حالی به سیاستهای توسعهطلبانه و کشتار فلسطینیها ادامه میدهند که بیداری جهانی مانع از اجرای اهداف آنها شده است. در شرایطی که جهانیان با رد توسعهطلبی صهیونیستها، خواستار حمایت از ملت فلسطین برای تحقق آرمانهای آزادیخواهانه میباشند، صهیونیستها برآنند تا با نام به اصطلاح تشکیل کشور یهود و مسلمان چنان وانمود کنند که تحولات فلسطین نه امری سیاسی و آزادیخواهانه، بلکه اموری دینی و نگرشی برگرفته از جنگ اسلام و یهود است. به عبارتی دیگر آنها برآنند تا باردیگر مظلومنمایی دوران جنگ جهانی دوم را اجرایی کنند.
در این میان آنها با نام به اصطلاح کشور یهود سعی دارند تا نگرش منفی را که به واژه صهیونیسم ایجاد شده برطرف کرده و با ماهیتی جدید در عرصه جهانی به فعالیت بپردازند. آنها امیدوارند تا با گرفتن رنگ دینی، خود را جدا از ۶ دهه جنایت صهیونیستها نشان داده تا در لوای آن اهداف اقتصادی و سیاسی خود را در عرصه جهانی اجرایی کنند. حضور پرز در نشست ادیان در نیویورک نشان داد که آنها بر آنند تا با گرفتن ماهیت دینی دیدگاه جهانی را اصلاح و حتی با نام ادیان مسلمانان را به سازش وادار سازند.
آنها برای توجیه این امر حتی به مسائلی چون حضور القاعده در فلسطین برای تشکیل کشور اسلامی و انتشار نوارهایی از رهبراناین گروه مبنی بر مبارزه با یهود (نه رژیم صهیونیستی) متوسل شدهاند. نکته مهم آنکه با توجه به اینکه یهودیان جهان و حتی خاخامهای مذهبی خود را به دور از صهیونیستها میدانند و با آنها مخالفت میکنند، صهیونیستها بر آنند تا با رنگ دینی به نحوی به احیای جایگاه خود در میان یهودیان و رهبران مذهبی بپردازند که مسلما برای توسعه طلبی آنها ضروری است.
د) اجرای اسلام ستیزی
صهیونیستها که تحرکات گستردهای برای ضربه زدن به اسلام آغاز کردهاند تلاش دارند تا همکاری خود با قدرتهای بزرگ علیه اسلام را که نتیجه آن در عراق و افغانستان و فلسطین قابل مشاهده است، از حالت سیاسی به وضعیت دینی تغییر دهند تا در لوای آن اهداف خود را محقق سازند.
آنها اکنون از ائتلاف یهودیت و مسیحیت علیه اسلام سخن میگویند در حالی که هدف نهایی آنها ایجاد جنگ میان مسلمانان و مسیحیان در لوایاین ائتلاف دینی است. به عبارتی دیگر صهیونیستها با رنگ دینی سعی دارند تا مقاومت ملت فلسطین و جهان اسلام در برابر تجاوزگریهای این رژیم را نوعی یهودستیزی عنوان کنند تا شاید بتوانند افکار عمومیرا در برابر اسلام قرار دهند.
در جمعبندی کلی از تاکیدات مکرر صهیونیستها بر به اصطلاح تشکیل کشور یهود میتوان گفت که آنها با این رویکرد برای حل بحرانهای داخلی و تسریع در روند سیاستهای توسعهطلبانه بهرهبرداری میکنند.
دراین میان مشروع شدن توسعهطلبی و شهرکسازی در اراضی اشغالی بهعنوان مناطقی یهودی، اخراج اعراب به دلیل غیر یهودی بودن، حذف اصولی چون بازگشت آوارگان به وطن و حفظ اراضی اشغالی به بهانه یهودی بودن و در نهایت اجرای طرح پایتختی بیتالمقدس با نام پایتخت یهودیان را اجرایی میکنند.
در این میان آنها با رنگ دینی دادن به فعالیتهای خود مشروعیت بینالمللی میدهند و میکوشند در لوای آن فعالیت فلسطینیان برای آزادی وطن را به تحرکات ستیزهجویان با محوریت دینی معرفی میکنند تا ائتلافی جهانی علیه فلسطینیان به عنوان افراطیون دینی به وجود آورند.
قاسم غفوری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست