یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
ته چین ماهی
مواد لازم
ماهی قزل آلا:
دو عدد
روغن مایع ذرت:
یک پیمانه
برنج:
پنج پیمانه
سبزی پلو:
چهار پیمانه
سیر تازه خردشده:
نصف پیمانه
نمک و فلفل:
به میزان لازم
زعفران:
به میزان لازم
طرز تهیه
ماهی ها را تمیز شسته و استخوان آنها را جدا می کنیم. مقداری نمک، فلفل و زعفران به آنها می زنیم تا مزه دار شوند. در این فاصله برنج را که از شب قبل همراه نمک خیس کرده ایم با سبزی پلو آبکش می کنیم. سپس ماهی را از طرفی که گوشت دارد در ماهیتابه سرخ می کنیم و طرف دیگر که پوست ماهی می باشد را ته ماهیتابه قرار داده و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم. و سپس سیر تازه را روی آن می ریزیم. در ظرف کوچکی، نصف پیمانه آب و بقیه روغن را ریخته روی حرارت می گذاریم. زمانی که به جوش آمد روی برنج می ریزیم و در ظرف را با فویل آلومینیومی بسته و آن را یک ساعت روی حرارت ملایم دم می کنیم. نهایتا، در ظرف موردنظر برگردانده و تزئین می کنیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست