دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

پلمبیر


ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.
● مواد لازم:
▪ شیر یک دوم پیمانه
▪ تخم مرغ ۲عدد
▪ ورق ژلاتین ۲عدد
▪ پودر قند ۲ قاشق غذاخوری …

ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.

مواد لازم:

شیر یک دوم پیمانه

تخم مرغ ۲عدد

ورق ژلاتین ۲عدد

پودر قند ۲ قاشق غذاخوری

شکر ۵ قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده ۳۰ گرم

وانیل نصف قاشق چای خوری

خامه ۱ پیمانه

خلال پسته ۳۰ گرم

مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به میزان لازم

طرز تهیه:

- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.

- زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود.

- ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود.

- سپس شیر را داغ کنید.

ـ ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید.

- خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد.

- سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.

- سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید.

- ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید.

- این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید.

تذکر:

می توانید به مواد پلمبیر مقداری بستنی وانیلی اضافه نمایید. در این صورت پلمبیر باید تا زمان سرو در فریزر بماند. (میزان بستنی لازم ۳۰۰ گرم می باشد.)