پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا

مرکبات


مرکبات

میوه‌هایی مانند پرتقال، گریپ‌فروت و انواع دیگر مرکبات نیز از میوه‌های چربی‌سوز هستند
چرا که اسیدیته ویتامین «ث» می‌تواند ساختار چربی را بشکند و اثر آن را در ایجاد چربی در …

میوه‌هایی مانند پرتقال، گریپ‌فروت و انواع دیگر مرکبات نیز از میوه‌های چربی‌سوز هستند

چرا که اسیدیته ویتامین «ث» می‌تواند ساختار چربی را بشکند و اثر آن را در ایجاد چربی در نسوج بدن از بین ببرد.

فلانوئید یا بیوفلاونوئیدهای موجود در مرکبات، گروه بزرگی از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند که عملکرد آنها بسیار شبیه به ویتامین‌هاست که در مقابله با عوامل میکروبی رادیکال‌های آزاد، ویروس‌ها و سرماخوردگی به بدن کمک می‌کند.

این مواد در عملکرد بهتر ویتامین «ث» نیز نقش مؤثری دارد به طوری که فرآیند شکستن ویتامین «ث» را کند کرده و تأثیرگذاری آن را بیشتر می‌کند.

همچنین آب مرکبات متابولیسم را در بدن افزایش داده و باعث از بین رفتن چربی‌های تجمع یافته در نسوج می‌شود.

برخی از مواد غذایی، میوه‌ها و سبزیجات که بیشتر حاوی ویتامین و مواد معدنی هستند در چربی‌سوزی و بالا بردن میزان متابولیسم بدن مؤثرتر هستند.

از آنجایی که میوه‌جات جزو منابعی با مواد قندی بشمار می‌روند بدن نیز واکنش مثبتی نسبت به قند طبیعی میوه‌ها نشان می‌دهد که این مسئله می‌تواند برای بدن انرژی‌زا باشد در حالی که به از بین بردن چربی‌های اضافه در بدن و افزایش متابولیسم کمک می‌شود.

منیره اعتمادی