دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
تاثیر خوراکی ها و آشامیدنی ها
غذا بر ۳ قسم است.
الف. غذای لطیف که خون رقیق تولید می کند مانند گوشت شتر و زرده تخم مرغ نیم عسلی
ب. غذاهای معتدل که خون معتدل تولید می کند مانند کوفته و عسل
ج. غذای غلیظ که خون غلیظ را به وجود می آورد مانند گوشت گاو و زرده تخم مرغ آب پز
از طرفی بهترین آشامیدنی آب است. با اینکه آب در اصل خاصیت غذایی ندارد ولی موجب نرم شدن غذا می شود و به دفع غذا کمک می کند. آب عنصری است که غذا را روان و رقیق می کند و آن را به رگ ها می رساند و تا موقع خارج شدن از بدن، همراه آن است. یعنی در تمامی فعل و انفعالات هضم غذا، به آب نیاز است. بهتر است آب نوشیدنی از نوع جوشیده سرد شده باشد.(مانند آب سماور) زیرا در این صورت املاح آب رسوب می کند و بر کیفیتش افزوده می شود.
آب معمولی سرد یک محلل غذایی است در حالی که آب جوشیده کمی گرم، همچون غذا تامین کننده بخشی از انرژی مورد نیاز بدن است.
شناخت طبایع ـ دکتر ابوالحبیب
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب رافائل گروسی حج انتخابات مجلس شورای اسلامی دولت شورای نگهبان حجاب دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران شهرداری تهران هواشناسی وزارت بهداشت قتل قوه قضاییه فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی شهرداری باران
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار قیمت مسکن حقوق بازنشستگان بورس
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی رفح طالبان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید اینستاگرام ناسا ماهواره
رژیم غذایی بیمه زیبایی ویتامین چای کاهش وزن آلرژی دندانپزشکی